Şimdi Ara

West'te takımıma gelen 2 Türk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Support Nidalee aldı birisi. Diğeri de Ezreal. Nidalee'ye pick ekranında support musun diye sordum. O da "YES RETARD DİDNT SEE?" yazdı. Benim nickimden Türk olduğumu anladı herhalde. Daha sonra "Omg where u from?" yazdığımda Portugal yazdı. Oyuna girdim, daha jungle yaratıkları doğmadan Nidalee düştü. Dakika 12'ye kadar falan Ezreal solo yapmak zorunda kaldı. First Blood'u aldım, diğer laneler çok iyiydi neredeyse Ezreal solo botta lane i domine ediyordu. Daha sonra Nidalee geldi. Ward itemi kasıp hiç ward atmadı, tam yeniyorduk, 10 dakika sonra yine çıktı oyundan. Sonra Ezreal "All mid i have to leave pls" yazmaya falan başladı. Süresi bitmişti herhalde. Sonra Afk kaldı. 5v3 yenildik. Skorda öndeydik.

Sadece söyleyeyim dedim. Türklere bir şey söylediğim yok ama bu kadar tesadüf olamaz.

• Bilmedigimiz bir seyi soyledigin icin block.u hakettin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her milletten böyle insanlar var,ancak türk oyuncuların yaş ortalaması düşük olduğu için böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz.
  • zaten burasıda yabancı forum bizde türk değiliz aslında.

türkler şöyle böyle demekten vazgeçin artık,başkalarıda senin için aynı şeyi söylüyor olabilir,herkes her oyun iyi oynamıyor sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 24 Ağustos 2013; 23:10:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.