Hangi zamanlarda müsait oluyorsunuz arkadaşlar genelde? Benim için hafta içleri 20:00 dan sonra hafta sonları ise ya 20:00 dan sonra ya da 11-13:00 arası oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: *Cracker*
Hangi zamanlarda müsait oluyorsunuz arkadaşlar genelde? Benim için hafta içleri 20:00 dan sonra hafta sonları ise ya 20:00 dan sonra ya da 11-13:00 arası oluyor.
Alıntıları Göster
ne ödülü var ki totem için mi oynuyosunuz
quote:
Orijinalden alıntı: aydinsukru
ne ödülü var ki totem için mi oynuyosunuz
Alıntıları Göster
hem takım olarak birlikte oynamak hemde yeterli puan toplayarak sezon sonunde totem görünümlerini almak için oynayacağız. bir çok kişiyi ekledim daha başlayamadık oynamaya yakında başlanacak takımlar oluşturulup..
quote:
Orijinalden alıntı: Rikei
hem takım olarak birlikte oynamak hemde yeterli puan toplayarak sezon sonunde totem görünümlerini almak için oynayacağız. bir çok kişiyi ekledim daha başlayamadık oynamaya yakında başlanacak takımlar oluşturulup..
Mr.Godfather yaş 22
orman ve destek ana rollerim
quote:
Orijinalden alıntı: Sensei Splinter
Mr.Godfather yaş 22
orman ve destek ana rollerim
Alıntıları Göster
Adc-Top-Support oynuyorum yaş 21 PirateArcher
quote:
Orijinalden alıntı: PirateArcher
Adc-Top-Support oynuyorum yaş 21 PirateArcher
Alıntıları Göster
ekledim sizleri de.
quote:
Orijinalden alıntı: Rikei
ekledim sizleri de.
NA rumble mıd jung yas 29 ekle hocam
quote:
Orijinalden alıntı: UGUR1987
NA rumble mıd jung yas 29 ekle hocam
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bugün weste geçicem oyun atıcak varsa kendini belli ederse sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Cebay
Arkadaşlar bugün weste geçicem oyun atıcak varsa kendini belli ederse sevinirim
Alıntıları Göster
Yaş 25 Destek oynamayı severim. En sevdiğim hero tresh FAKYEH : nick
Nick qui retegere yaş 25 mid ve adc dışında ne kalırsa sorun çıkarmadan oynarım. Bilgim dahilinde istenen hero da oynarım tank heroları ayrı bir severek oynarım. Tekli dereceli için de pre olabilirim ama küme düşük biraz . İyi oyunlar herkese.
quote:
Orijinalden alıntı: Kuyash
Nick qui retegere yaş 25 mid ve adc dışında ne kalırsa sorun çıkarmadan oynarım. Bilgim dahilinde istenen hero da oynarım tank heroları ayrı bir severek oynarım. Tekli dereceli için de pre olabilirim ama küme düşük biraz . İyi oyunlar herkese.
TR iceberg987 Rol : main jungler . top lanede ezdirmem kendimi. supporttada iyi sayılırım