Şimdi Ara

west mi iyi na mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisi daha iyi bilgisi olan varmı arkadaşla beraber server değiştirecezde bazıları westte trdekinden çok troll var iyor bazıları hiç yok diyor biri aydınlatsın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Na dan şaşma
  • Na>EUW>Tr
  • na
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apprantice

Na dan şaşma

na düşünüyorumda mesela dükkandan geçiş şeysi aldığımız zaman direk aktarılmışmı oluyor yoksa onu kullanmamızmı gerekiyor ?? ve skinler falan eksiksiz geçiyor dimi ??

• na da oynaman imkansız zaten garanti ping oluyor.Oyuncu kalitesi bakımdan na 1 numaradır.
  • West>all
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre321321
    na düşünüyorumda mesela dükkandan geçiş şeysi aldığımız zaman direk aktarılmışmı oluyor yoksa onu kullanmamızmı gerekiyor ?? ve skinler falan eksiksiz geçiyor dimi ??

Aldığın zaman aktarır ve herşeyin sorunsuz birşekilde aktarılır ama aktarmadan önce istersen bir hesap aç ve ping durumuna bak belki hoşuna gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apprantice -- 15 Ekim 2013; 0:27:43 >
  • [size=100]Ping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 15 Ekim 2013; 0:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apprantice

quote:

Aldığın zaman aktarır ve herşeyin sorunsuz birşekilde aktarılır ama aktarmadan önce istersen bir hesap aç ve ping durumuna bak belki hoşuna gitmez.

evet yarın açıp bi deneyeceğim teşekkürler

• NA daha iyide pingden oynayamazsın.
  • quote:

hangisi daha iyi bilgisi olan varmı arkadaşla beraber server değiştirecezde bazıları westte trdekinden çok troll var iyor bazıları hiç yok diyor biri aydınlatsın :D

Na da laglı oynarsın ama noob a rastlamazsın
    ben derimki west
  • na da ping sorunu var diyorlar. ben westteyim genelde gece giriyorum oyuna gece oyun kalitesi bariz farklı.
  • NA ama ping sorunu var orda da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Ruthless

quote:

hangisi daha iyi bilgisi olan varmı arkadaşla beraber server değiştirecezde bazıları westte trdekinden çok troll var iyor bazıları hiç yok diyor biri aydınlatsın :D

Na da laglı oynarsın ama noob a rastlamazsın
    ben derimki west

"noob a rastlamazsın"

west mi iyi na mı ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.