Şimdi Ara

WEST Hakkında/ Sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mavi LARK'ı birçoğunuzun aksine çok seviyorum. Abartı gibi gelse de parliement ve LARK'ı eş tutarım hatta LARK içerim, yokluktan değil Allah'a şükür. Bir nevi zevk meselesi gibi neyse. Bunun kırmızısı berbat gelmiştir bana her zaman, aslında mavi LARK'ı filtresinden dolayı çok seviyorum. Eskiden 3.5-4.5TL(?) idi şimdi 6.5 mu 7 mi ne olmuş galiba. Bende o zam döneminde West ile tanıştım. West-Ice çok hoş West-Grey berbattı. Bir süre Ice içtim sonrada bıraktım yarın tekrar başlayacagım. Bu WEST'in mavi LARK türünden filtreli çeşidi var mı acaba?

Herkese iyi forumlar.

• west mentollü içtim geçen gün kusuyodum 5 lira berbat tat tavsiye etmem. diğerlerini bilmiyorum
  • West 5 lira mı şuan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de west ice icicisiydim iyi sigaradır

• @Djarum Black-

:D Ne diyim bilemedim ki isim benzerliği olmasın, West- ice çok hoş bence.

@perrytheplatypus

Aynen öyle, W-grey çok tadsız ondan gerisi hoş :) He bu arada yukarda bahsettiğim şekilde filtreli West çeşidi var mı?

@dafuq

En son aldığım da 1-2 hafta önceydi herhalde. 5 TL idi. Umarım bir sürpriz zam ile 7 TL falan olmamıştır o da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 11 Şubat 2014; 5:30:04 >
  • Hiç rastlamadım ama belki vardır.

• West-Ice 5.5 TL olmuş. Mavi Lark da 6.5TL anlamıyorum ki şu gıcık küsüratları neden koyarlar. Ha 5 TL yap veya 7 yap. 10 Lira verdim bugun bayideki adama, temiz 5TL kağıt para verecekti para üstü olarak. 4 tane birlik 1 tane de yarımlık 1 TL verdi elime. Bir de onları taşımakla uğraş dur.

Bana kalırsa Ice güzel arkadaşlar, çayla birlikte gitmiyor denemeyin. Hepimizin geç olmadan sigarayı bırakması ümidiyle iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.