Şimdi Ara

West gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yoo duruyor
  • Attempt dedi, nete baktım DH'ye girebiliyorum çıktığımda loby'deydim match history'de oyun gözükmemiş wth.
  • TTnet Genel arıza var Tr serverında da sıkıntı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Attempt dedi, nete baktım DH'ye girebiliyorum çıktığımda loby'deydim match history'de oyun gözükmemiş wth.

TTNet'in moronluğu yüzünden 4 kere tam fight esnasında Attempting dedi. Şimdi bütün takım beni report etse haklı herifler derim. Yarın ana bacı söven bir mail döşeyeceğim TTNet'e. Ulan faturaları otomatik talimat ile ödüyoruz, ona rağmen borç hatırlatma servisi için, Tivibu reklamı için kafalarına göre modeme reset atıyorlar uzaktan.
  • TTnet reklamlarını gönderiyor işte o zaman tüm şebeke kafayı yiyor. Biride demiyorki ne yapıyorsun diye. Şimdide AKK'dan kurtulmak için fazladan para talep ediyorlar kabul edin hemen geçirelim sizede 3,5 kuruş diye reklam göndermişler. Karşımdaki Garen'i tam kesicem adam 50 hp dc olduğum için hem beni kesmiş hemde 2 kuleyi almış adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Attempt dedi, nete baktım DH'ye girebiliyorum çıktığımda loby'deydim match history'de oyun gözükmemiş wth.

TTNet'in moronluğu yüzünden 4 kere tam fight esnasında Attempting dedi. Şimdi bütün takım beni report etse haklı herifler derim. Yarın ana bacı söven bir mail döşeyeceğim TTNet'e. Ulan faturaları otomatik talimat ile ödüyoruz, ona rağmen borç hatırlatma servisi için, Tivibu reklamı için kafalarına göre modeme reset atıyorlar uzaktan.

Aynısı bende yaşadım iyi ki aram oynuyormuşum bi anda 400'e çıkıp bir süre laglı oynuyorsun sonra bi anda attempt diyor falan kafa giresim geldi modeme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az önce Tr'de oyuna başlarken oyundan attı PC'ye reset attım ama PC'den değilmiş sorun.Tekrar girdim bizim takımda oynuyan yoktu 5 dakika geçmiş karşı takım kuleleri almıştı.Sonra 15. dakikada inanılmaz bir lag ve 20 de sur :D
  • aynı sorun bendede var az önce oyun 3 kere gitti

en son girişimde sadece nexusmuz vardı 3-4 dk dayandık kaybettik

not:westdeyim
  • +500 ping teşekkürler TTNET
  • Bende sıkıntı yok.
  • konunun açıldığı saatlerde arkadaşla duo girdik ikimizde hayvani lag vardı ara sıra geçiyordu ama genel olarak eziyet çektik 15. dakikadan sonra düzeldi neyseki
  • tekrar olmaya başladı 10 dk dan sonra hayvani bir lag giriyor sonrasında oyundan atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoloSwag

tekrar olmaya başladı 10 dk dan sonra hayvani bir lag giriyor sonrasında oyundan atıyor

NBA maçını beklerken 1 el daha atayım dedim, yine rezil oldu. 3 kere oyunu kapatıp açmak zorunda kaldım. Farm bile yapılmıyordu. Neyseki takım fena değildi de toparladık durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: YoloSwag

tekrar olmaya başladı 10 dk dan sonra hayvani bir lag giriyor sonrasında oyundan atıyor

NBA maçını beklerken 1 el daha atayım dedim, yine rezil oldu. 3 kere oyunu kapatıp açmak zorunda kaldım. Farm bile yapılmıyordu. Neyseki takım fena değildi de toparladık durumu.

2 kez maç kaybettim bu olay yüzünden

her 10-15 dk da bir oyundan düşüyorum fakat sadece oyunda sorun var arkadaşlarla skype dan konuşmaya devam ediyorum orda sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bende sıkıntı yok.

dat fiber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardaşlarım amma bu TTNET gerçekten fazla olmaya başladı.

• Dün öğle saatlerindede bir anda genel ping artışı oldu 5 dakikalığına sonra düzeldi ttnet kaynaklı bencede
  • Superonline kafam rahat .

• Oturduğunuz Semte Fiber gelmişse Hiç beklemeyin derim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.