Şimdi Ara

West e Geçsem Nereye Atar? (Lolking Içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, kısaca ozetleyeyim sezon 2 ortasında başlamış bir oyuncuyum. Nordic eastte oynuyordum o yaz weste gecmistim elo sistemi varken silver elo civarindaydim. 3. Ssezonun başında bildiğiniz gibi türkiye açıldı ben de geçtim arkadaşlarım vs. 3, 4. Sezonlar gold bitirdim , bu kasim ayinda gold 3 iken weste gectigimde silver 2 ya da 3 e attı tam hatirlamiyorum. Zannedersem bu westten gitmeden onceki elomla alakaliydi. Geçen ay bedava olayi gelince yine geçtim turkiyeye ve 2 hafta gibi bir sürede gold 3 ten diamond a çıktım. Şimdi tekrar weste geçmek istiyorum ama korkuyorum, acaba tekrar silver mi atar yoksa gold 2 üstü veya plat tarzı bir yere yani şu ankine yakın bir yere mi atar? Bu konuda yardımcı olabilecek var mi?
    Lolking:http://www.lolking.net/summoner/tr/2251423

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar silver atar

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Tekrar silver atar

Neye dayanarak? O serverdaki mmr a göre mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold1 atar ama Plat3lerle eşlesirsin, sürekli win alirsan 40lp gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinoritze

quote:

Tekrar silver atar

Bir serverda önceden oynadiysan eski elona gore atıyordu yine silver atması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr-enigma -- 22 Şubat 2015; 13:01:40 >
  • Eğer hesabın önceden westte bulunduysa ve herhangi bir mmrda bırakıp başka sunucuya geçip başka sunucuda çok farklı bir lige yerleştiysen o sunucuda ne olduğunun bir önemi yok, westteki hesabının mmrı değişmemiştir,1 maç mı atarsın 10 maç mı bir fikrim yok ama silver civarına atacaktır diye düşünüyorum çünkü bu durum çok yaşandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Gold1 atar ama Plat3lerle eşlesirsin, sürekli win alirsan 40lp gelir

Razıyım gold 1 - 2 ye yeter ki silvera atmasın fazla vaktim Yok çünkü tekrar çıkarmak için, emin miyiz bu konuda ? Çünkü tr de gold plat arasi win streakle gittigim halde gelmiyordu 25 ten fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım westte golddu TR ye geçtiği vakit Bronz 5 attı, neye uğradığımızı şaşırdık. Dikkat et derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Eğer hesabın önceden westte bulunduysa ve herhangi bir mmrda bırakıp başka sunucuya geçip başka sunucuda çok farklı bir lige yerleştiysen o sunucuda ne olduğunun bir önemi yok, westteki hesabının mmrı değişmemiştir,1 maç mı atarsın 10 maç mı bir fikrim yok ama silver civarına atacaktır diye düşünüyorum çünkü bu durum çok yaşandı

Ben de öyle düşünüyorum şayet soyle bir durum var , bu bahsettigim geçiş dönemlerinde benimle birlikte geçen bir arkadasim var , westte oldugumuz zaman yani sezon 2 de bronzdu, kasım ayında birlikte geçtiğimizde onu golda atmıştı beni silvera , ama westteyken ben ondan yüksekteydim, geçmeden önce o platti ben gold onu golda beni silvera atti ışte bence anlik eloyla da alakasi var

• Rinoritze kullanıcısına yanıt
    tr sunucusuna ilk defa geçtiysen, ilk geçtiğinde mmrın tabi ki de oraya göre alınıp 1 maç atıyorsun ve ona göre atıyor fakat senin daha önceden westte bir ligin ve elon olduğu için diğer sunucuda ne olduğunu önemsemiyor. Örneğin lolkingten falan westteki kullanıcı adına bak hâlâ en son bıraktığın gibi duruyordur. Burdan yola çıktığımda böyle bir sonuca varıyorum. Umarım ki trdeki ligine göre atar çünkü bir daha lig çıkmakla uğraşmak güzel bir şey değil

edit:cümleyi silmişim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suddenly30 -- 22 Şubat 2015; 12:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

tr sunucusuna ilk defa geçtiysen, ilk geçtiğinde mmrın tabi ki de oraya göre alınıp 1 maç atıyorsun ve ona göre atıyor fakat senin daha önceden westte bir ligin ve elon olduğu için diğer sunucuda ne olduğunu önemsemiyor. Örneğin lolkingten falan westteki kullanıcı adına bak hâlâ en son bıraktığın gibi duruyordur. Burdan yola çıktığımda böyle bir sonuca varıyorum. Umarım ki trdeki ligine göre atar çünkü bir daha lig çıkmakla uğraşmak güzel bir şey değil

edit:cümleyi silmişim :D

supporta mesaj attım bakalim kesin bilgi versinler ona göre artik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinoritze

quote:

Tekrar silver atar

O serverdan hangi kümede ayrildiysan istersen challenger ol geri döndüğünde yine ayrildigin kümeye atar.Yani silver.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.