Şimdi Ara

West'e geçmek mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet matıklı kesinlikle geç 1 hafta oldu ben geçeli oynadığın oyundan zevk alıyosun tavsiye ederim pişman olmazsın
  • 30 levele kasarken bile farkı çok açık ve net göreceksin. Tavsiye ediyorum.
  • Hayır değil. 2600 RP'ne yazık olur bence.

Düzenleme : West'e geçersem bunun tek sebebi olur. O da tanınmış, çok üst düzey oyuncularla oynama şansı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 10 Mart 2014; 16:31:36 >
  • Aslında geçmeyi düşünmüyodum ama az önceki oyun karşıdaki rakip gragas skin'im olmadığı için bana fakir muamelesi yaptı bu yüzden geçmeyi düşünüyorum 2600 rp'sinde falan değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İşsiz Güçsüz -- 10 Mart 2014; 16:33:06 >
  • üşenme geç derim gerçekten kotu oyuncularda var westte ama flame yok saçma sapan chat kavgaları yok cok nadir flame var
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşsiz Güçsüz

Aslında geçmeyi düşünmüyodum ama az önceki oyun karşıdaki rakip gragas skin'im olmadığı için bana fakir muamelesi yaptı bu yüzden geçmeyi düşünüyorum 2600 rp'sinde falan değilim

İşte bunlar hep kapitalist sistemin oyunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmeyin.Tr çok daha iyi.
  • Türkiye serverında sadece build denemek için oynuyorum. Earlyde overfed oluyosun direkt. Oyunculuğunu daha zorlamak istersen weste yok yetmez dersen na ye geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2600 RP çok. Geçme. TR'de daha çabuk yükselirsin orası biraz zor

Edit: Böyle diyorum ama plat 1 falan olunca direk west'e geçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICreativee -- 10 Mart 2014; 17:42:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.