Şimdi Ara

Weptoonlar hakkında merak ettiğim soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle ben telif haklarına saygılı. Bir bireyim animeleri cruncyroll den izlerim bu mangaların parayla satıldığını öğrenince Okumayı bırakmıştım uzun Süren araştırmalarım sonucu weptoonların ücretsiz bir şekilde naver adlı kuruluş Tarafından yasal bir şekilde sunulduğumu öğrendim uygulamalarını indirmeniz sonucunda çevrimdışı izleyebiliyorsunuz sorun şu ben bunları Türkçe çevirilerini indirip okursam yasal olmayan bir şey mi yapmış olurum sitelerinde şöyle bir şey gördüm indirdiğimiz weptoonu 1 ay için depolayabilir ve yalnız bir kere indirebilirsiniz bu sadece naverin uygulamasına özel mi fançeviri sitelerinden indirip 1 ay içinde silersem yanlış mı oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İster manga ister WEBTOON olsun ülkende lisanslı değilse sahte okumanda yasal olarak sorun yok. Manevi kısmı sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

İster manga ister WEBTOON olsun ülkende lisanslı değilse sahte okumanda yasal olarak sorun yok. Manevi kısmı sana kalmış.

Manevi kısmında sorun vardı işte neyse olaya gelince arkadaşlar naver bunların Türkçe çevirilerinde (fan çevirilerini sitelerinde bulunduruyor naverin uygulamasını indirerek legal ve yasal bir biçimde ister çevrimdışı ister Çevrimiçi izleyebilirsiniz iyi forumlar. . Sonradan gelen edit:Manga kısmına gelince telifin olmadığı bir şeyi kullanmak satmak yasaktır sonuçta adamlardan izin almadan yapıyorsun ve bu suçtur neyse iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgınjapon -- 23 Eylül 2015; 20:29:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgınjapon K kullanıcısına yanıt
    Naver ın o uygulamasını kullanmıştım. Türkçe çeviri özelliğini de denedim. Maalesef yeterli düzeyde değildi. Tabi son 5 ay içinde büyük bir değişiklik olmadıysa. İngilizce olarak bakarsak da yeterli içeriğe sahip değil zaten.
  • Bence fan çevirisi yapıp sitelerine koyan sitelerden daha iyi sürekli syafa değiştiyrmiyorum bence sen bir daha o uugulamaya bak bu arada anlamıyorum naverin line weptoon sitesi fan çevirilerine izin veriyor niye oraya eklemeyipte kendi sitelerine ekliyorlar anlamıyorum çevirdikleri weptoonu da başka yerde paylaşmayın diyorlar çok saçma anladım çevirini yaparsın ama kendi yaptığın bile illegal birşeyken Legal birşey istemek çok saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.