Şimdi Ara

wellbid.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bircok ürün satılıyor vede ucuz ucuz gidiyor

Siteye guven duymadıgım için suan sadece izliyorum

varmı buradan alışveriş yapan bi,lgisi tecrubesi olan ???

http://wellbid.com/index.html

• Amazonun hediye ceklerine sponsor olmayacagini ve 1tl ye 100+ tl lik urunlerin her dakika satildigini dusunursek pek finanse edilmesinin mumkun olmadigi ortada. Hem tum bilgilerini, hemde para veriyorsun.
    Çok guvenilir gozukmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşide pek iyi yorumlar yok siteyle ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

ekşide pek iyi yorumlar yok siteyle ilgili

Bende guvenemiyorum da bizim forumumuz cok tecrubeli kesin alisveris yapmis birileri cikar diye düşünmüştüm.
    Bu forumdan birileri cikipda sorun yok ok demeden ben sahsen igne bile almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışveriş yapan yok mu hiç??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beroco50 -- 24 Şubat 2015; 17:49:41 >
  • Cok güvenemiyorum yani bohta çıkabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyson süpürge 2,67 tl ye gitti :) bedava bulan vermez bu paraya

Bu alanlar bence bot olabilir. Uye oldum izliyorum 10minutesmail den aldım bı maıl

satın alınca veya satın alma asamasında maıle bısı gelıyorsa haberım de olmaz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teklif vermek için BID dedikleri bakiyeniz olması lazım. Önce BID satın alıyorsunuz sonra teklif veriyorsunuz bu BID bakiyesini harcayarak. Yani direkt üye olunca teklif vereyim satın alayım olmuyor.
    Muhtemelen bot sistemi vardır verdiğiniz teklifi sürekli geçen bir bot. Kandırmaca dolandırmaca, daha önce de karşılaşmıştım böyle bir site ile.
  • twitterda gördüm reklamını.girip bakayım dedim 350 liralık yazıcı 0,014 iphone6 35 lira.10dakikadır izliyorum kesinlikle botlarla çalışıyolar.her seferinde teklifi 0,007 kuruş artırarak yeni teklif verilmesini sağlıyorlar.yani 35 lira teklif ettiğinde paran gidiyor.karşıdaki 35,007 yapıyor teklifi sende 35,1 yapıyorsun.iki teklifle zaten 70liran gidiyor.açık artırmnın 5 saate uzadığını hesaba katarsak zaten bayağı bi para dökmüş oluyosun.
  • Tabikide yalan ve dolan

• Demin twitter'da gezinirken birinin rt yaptığıın gördüm. Merak edip siteye girdim. Sonra forumdaki ve ekşideki yorumları okudum.

Site bir kere bana en baştan güven vermedi. öyle pahalı ürünleri o kadar ucuza veren bir yer ile hayatım boyunca karşılaşmadım. (çalıntı mal bile daha pahalı bunların verdiği fiyata göre) benim mantığım bu ürünler bu fiyata gerçekten satılıyorsa orada bir bit yeniği vardır. bu birincisi. İkinci olarak site nedense bana çok basit geldi. piyasada mantar gibi türeyen incir holding'in alışveriş sitelerini bile web tasarımları adama bir güven veriyor, gerçek bir site olduğuna inandırıyor. Nedense bu site çin malı telefonlar gibi gözüktü gözüme. üçüncüsü böyle birşey gerçek olsaydı inanın herkes yemeden içmeden kesilir bu ürünleri almak için sıraya girerdi. sözlükler, siteler yorumlarla dolup taşardı. böyle birşey de olmadığı için güvenilir bir site olduğunu düşünmüyorum.

şayet, oradan herhangi bir ürünü almama yardımcı olabilirlerse bu yazdıklarımı bir kez daha düşünürüm :)

• bitdefender güvenilmeyen site uyarısı veriyor girişi engelliyor :D
  • Bende denedim siteyi , başlangıçta indirimli bid veriyorlar 2000 tane , ondan aldım . açık artırmalara da katıldım ama sadece 2 tanesini kazanabildim . ortalama 55 -60 tane bid harcadım kazanmak için ilk kazandığım telefondu , 12 günde gönderdiler , şimdi bide fotograf makinası kazandım , 4 gün oldu . bekliyorum . size tavsiyem açık artırmaya hemen balıklama atlamayın . bekleyin biraz millet saldırsın , tam sonlara doğru girince kazanma şansı var biraz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr_52

Bende denedim siteyi , başlangıçta indirimli bid veriyorlar 2000 tane , ondan aldım . açık artırmalara da katıldım ama sadece 2 tanesini kazanabildim . ortalama 55 -60 tane bid harcadım kazanmak için ilk kazandığım telefondu , 12 günde gönderdiler , şimdi bide fotograf makinası kazandım , 4 gün oldu . bekliyorum . size tavsiyem açık artırmaya hemen balıklama atlamayın . bekleyin biraz millet saldırsın , tam sonlara doğru girince kazanma şansı var biraz .

ugur yalan dolan bildirimde bulunma mesaj sayın bile yok konuuşuyorsun bi git burdan şimdi.
  • yalandır yalan:)
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    Stanone , neden yalan bildirimde bulunayım , babamın oğlumu herifler, neden savunayım. soru sorulmuş bende gördüm yanıtladım. Bu arada fotoğraf makinesi geldi. ama o kadar açık artırmaya katıldım, sadece 2 tanesini kazanabildim bide gece vaktiydi. deneyecek olan olursa geceleri girsin. çok fazla kişi olmuyo o zaman.
  • Merhaba arkadaşlar bende bu sitenin reklamını az önce gördüm fakat ilk işim sizinde yaptığınız gibi forumlarda ve google da arama yaptım ancak hiç bir olumlu sonuç göremedim. Taa ki ugr_52 adlı kullanıcının yorumunu görene... bu siteyi gerçekten dürüstçe değerlendirebilen yok mu yada gerçekten doğru bilgisi olan ? bi de şöyle bir şöyle karşılaştım.https://www.youtube.com/watch?v=eMhvAm8U0eU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis74

Merhaba arkadaşlar bende bu sitenin reklamını az önce gördüm fakat ilk işim sizinde yaptığınız gibi forumlarda ve google da arama yaptım ancak hiç bir olumlu sonuç göremedim. Taa ki ugr_52 adlı kullanıcının yorumunu görene... bu siteyi gerçekten dürüstçe değerlendirebilen yok mu yada gerçekten doğru bilgisi olan ? bi de şöyle bir şöyle karşılaştım.https://www.youtube.com/watch?v=eMhvAm8U0eU

Üye olma tarihi 3 kasım

• arkadaslar bence cok zor olmasa gerek sitenin fake oldugunu anlamak..sadece ülkeyi değiştirin ve takip ettiğiniz ürünleri takibe devam edin.. ürünlere teklif veren botlar sürekli aynı botlar..yurtiçine de de yurtdışına da satılan ürünler bir yerden dağıtıma çıkıyor o yüzden ülke değiştirmek birşey değiştirmiyor diye varsayalım..peki gece girin daha rahat alırsınız diyen arkadaş sana soruyorum dünyanın her yerinde gece aynı saat dilimi içerisinde mi oluyor da giren kişi sayısı azalıyor ? gözlemini gözlemle !!

örneğin: evekra232, obeswedu, sekroz74, gaz50

bu isimler benim gözüme çarpanlar.. ya bu adamlar 24 saat aktif ve bitmek bilmeyen bidleriyle sürekli teklif verip ürünleri alıyorlar ya da botlar..bence yüzde 99 bot bunlar :)

hiç bir siteyi karalamak, yermek satışlarına engel olmak amacım değil ama bende oluşturduğu güven sıfır.. takdir yine sizin :) :)

deneyimleyip gerçekten ürünü gönderiyorlar diyen referansları mevcut bir arkadaş olursa ben de şansımı deneyeceğim ve sonucları paylaşacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: extrabold

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis74

Merhaba arkadaşlar bende bu sitenin reklamını az önce gördüm fakat ilk işim sizinde yaptığınız gibi forumlarda ve google da arama yaptım ancak hiç bir olumlu sonuç göremedim. Taa ki ugr_52 adlı kullanıcının yorumunu görene... bu siteyi gerçekten dürüstçe değerlendirebilen yok mu yada gerçekten doğru bilgisi olan ? bi de şöyle bir şöyle karşılaştım.https://www.youtube.com/watch?v=eMhvAm8U0eU

Üye olma tarihi 3 kasım

üye olma tarihi 3 kasım? yani demek istediğin ne?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.