Şimdi Ara

WEIDER Maximum Krea-Genic (Vücut Geliştirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  WEIDER Maximum Krea-Genic (Vücut Geliştirme)

Ürünü Besinmarket Göztepe Şubesinden 179 TL'ye satın aldım. Yanında Premium Bcaa ve Mega Liquit Amino kullanıyordum.
    Son Kullanma Tarihi: 03/2015 1 - 2 porsiyon yani toplamda 12gr. kadarını kullandım, talihsizlik sakatlık geçirdiğimden dolayı sporu bu dönem bırakmak zorunda kaldım. Uzun bir süre dönüş yapamayacağım. Bu nedenle satıyorum.

Dileyenler Bod****tr'de bu ürünü inceleyebilirler. Oradaki kullanıcı adım Unchained. Yorumlarım mevcuttur. Üründen 2 kutu kullandım önceden çok başarılı. Zaten Alman Weider Kalitesi fazla söze gerek yok. Supplementte özelikle Kreatin alanında dünyaca en başarılı firmadır, bu sporla uğraşanlar bilirler.

Fiyatına besinmarket'in sitesinden bakabilirsiniz. Performans arttırıcı ve adelede büyüme isteyenler için fırsattır. Fiyat makul zaten , İstanbul içi Bağdat Caddesi üzerinde supplementi kontrol ederek elden teslim alabilirsiniz arkadaşlar. Veya PTT kargo ile gönderirim.
    İlgilenenler mesaj atabilir. Ürün normal kreatinler gibi değil double buffered kreatindir.

Fiyatı: 100TL

Not: Kargo teslimatı alıcıyı aittir. Veya elden teslim yaparım. Dilerseniz kutu içeriğinin resminide çekip gönderebilirim.

-----------------------------------------------------------------------------
    Ürüne ait açıklama:
    WEIDER Maximum Krea-Genic, hücre içi suyuna kolay bağlanma özelliği ile kas sistemine daha fazla su ve mikro besleyici madde (amino asit, glikoz, vitaminler, mineraller...) taşınmasını sağlayarak kas hacminin artmasına ve antrenmanların özellikle son 15-20 dakikasında yüksek performans elde edilmesine yardımcı olur. WEIDER markası tarafından özel olarak geliştirilmiş çift asitli yapısı sayesinde; kanda ve midede kayba uğramadan kas sistemine iletilen WEIDER Maximum Krea-Genic, özellikle bulk büyüme döneminde tercih edilen çok özel bir üründür. Ayrıca formülüne eklenen taurineamino asidi ile vücuttan toksik maddelerin atılmasını da kolaylaştırır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kapıda ödemeli PTT ile oluyor mu dostum öyle bir imkan varsa almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.