Şimdi Ara

WeeroLOGIC 5500 sizce ne olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir çok haber sitesinde ilan olarak yayınlanan bir reklam gördüm WeeroLOGIC 5500 adlı bir ürün ve çok uçuk özellikler barındıran bir telefon olduğunu iddaa ediyor ütü yapmak, 3 boyutlu holografik konuşma vs. sizce bu ürün gerçekte ne çıkıcak ? Yoksa bu cidden bir telefon mu

http://www.hurriyet.com.tr/advertorial/14284881.asp?gid=374

http://www.weerologic.com/

İşte WeeroLOGIC 5500™’ün şaşırtıcı özelliklerinden bazıları:

· 12 MP kamera
    · MP3 player ve radyo
    · 4G
    · Yalnızca 71 gr ağırlık
    · 16 Gb Dahili hafıza
    · 16 milyon renk multitouch dokunmatik ekran
    · Sesle komut
    · 6 dakika şarjla 1100 dakika konuşma, 7500 dakika bekleme
    · SMS/EMS/MMS
    · HD video kaydı
    · Tansiyon ölçer
    · Duman ve gaz dedektörü
    · Mouse & Programlanabilir uzaktan kumanda özelliği
    · Dahili ansiklopedik veri bankası
    · Konferans & Holografik konuşma
    · Hırsız dedektörü
    · Buharlı mini ütü
    · Sosyal Asistan
    · Şarj edilebilir lithium-polimer pil

Edit: Ufak bir araştırmadan sonra Turk Telekoma ait bir hizmet olabileceğini düşünüyorum... Çünkü daha önce wirofon sitesini yapan ajans bu siteyide hazırlamış sanırım... Gerçi o ajansın müşterileri arasında Nokia, TTNet , Teknosa gibi firmalarda var ama bana en yakın ihtimal Turk Telekom gibi geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkRaeP -- 1 Nisan 2010; 11:33:31 >

• Muhakkak ki geyik. Böyle bir telefon daha vardı, yine oldukça güzel bir sitesi de vardı hatta. O telefonda, traş etme, kahve yapma, yine projeksiyon gibi özelliklere sahipti sözde.

Ütü özelliği tam geyik olmuş, düşünün bir kere ütü yaparken telefon çaldığını. Dahası elinizdekinin ütü olduğunu doğal olarak unutup kulağınıza götürdüğünüzü. :)
  • gerçek olma ihtimali oldukça düşük gibi geldi bana. ayrıca iletişim adresleri yanlış:) bir şaka için bu kadar para harcamak çok mantıksız
  • Açıkcası böyle birşey imkansız değil fakat böyle bir ürünün çıkma ihtimalini çıksada fiyatını hayal edemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31K ya bu sistem alınır mı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.