Bildirim
Wechat kullananlar bakarmisiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ayarlardan sadece bayanlar yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlardan bisexual yap.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlardan "karı istiyom" iconuna tıkla. -
Zaten oyle.yakin olunca ve ayni anda salliyimda erkek kiz fark etmiyor sahsen denedim.Ins bu acigi duzeltirler
hocam bu wechat benım markette cıkıp duruo kursammı nasır bi uygulama bu whatsapp gbi bşi mi -
Sende erkeksin sende kullanıyorsun o yazılım demek ki sende abazansın..
Sen kullanınca iyi diğerleri kullanınca neden abazan onu anlamadım.
Bu arada wechat nedir ? -
bana kimse cevap yazmadı sildim bende -
Tamamen whatsapp'tan farkli.Bana gore whatsapp yanindan gecemez.Telsiz,goruntulu,kendi sayfaniz,etraftaki kisiler
O değil de bunu kızlar neden kullanıyor? Dün düğünde yaklaşık 5-6 kıza mesaj attım. Kimse geri dönmedi? cevap verseler gidip evlerinden alacağım. -
boş iş ya kullanmaya değmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
O değil de bunu kızlar neden kullanıyor? Dün düğünde yaklaşık 5-6 kıza mesaj attım. Kimse geri dönmedi? cevap verseler gidip evlerinden alacağım.
+1
Genel olarak tayvanlı, meksikalı falan denk geliyo bana -
quote:
Orijinalden alıntı: [Fe4R]
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
O değil de bunu kızlar neden kullanıyor? Dün düğünde yaklaşık 5-6 kıza mesaj attım. Kimse geri dönmedi? cevap verseler gidip evlerinden alacağım.
+1
Genel olarak tayvanlı, meksikalı falan denk geliyo bana
Arjantinli bulmuştum 1-2 hafta önce. Baya samimileştik. Konuşuyoruz hala. Türk kızlarından hayır gelmez burada. -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Sende erkeksin sende kullanıyorsun o yazılım demek ki sende abazansın..
Sen kullanınca iyi diğerleri kullanınca neden abazan onu anlamadım.
+1 -
Ayarlardan bayan yapsanda aynı :D -
Etrafa baka giriyorum 10 tane bayan varsa 5 tanesi daha cinsiyet ikonunun nasıl kullanacağını bilmeyen elemanlardan...
Biriyle sadece düzgünce sohbet etmek için selam merhaba dersin ama arkadaş bu kadar mı kafdağında olur bir insan...
Malezyalı, meksikalı yada be bileyim çinli birine selam yazıyorsun, anında cevap geliyor bizim bu kezbanların bakış açısı nedir ben anlamadım hala, ulan arkadaşlık portföy programı kullanıyorsun selamlama mesajlarına üff snn be slk... tarzında yaklaşmak neyin kafasıdır birader... -
ayrıca marketten fake gps kur dünyada dolan geçen new York'ta iki kız ile konuştuk
Hemen canli ornek veriyorum. Ayni ilceden bi kiz buldum. Fotograf istedi yolladim. Sen de yolla dedim. Cevap vermedi. Yasca buyuksun herhalde dedim. Bana kucuksun deyip direk engelledi. Attigim tek bir mesajda bile aksi bir laf etmedim. Allah islah etsin bunlari.
Wechatte sakina bizim kizlarla konusmayin.Konusmaya bile calismayin kufur +engel yersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: enemywalker
Wechatte sakina bizim kizlarla konusmayin.Konusmaya bile calismayin kufur +engel yersiniz
Denedim. %100 calisiyor.
Bulasmayin!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- küfürlü şiirler
- mitolojik yaratıklar
- youtube vanced
- albay emekli ikramiyesi oyak
- egzersiz yaparken belden ses gelmesi
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X