Şimdi Ara

webroot spy sweeper kullanan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaaşlar ben spy sweperi kulanıyorum ama sadece 5 günü kaldı bunun bunun crackını i indiriyorum fakat zone alrm hemen siliyor 5 defa ayrı yerlerden yukledim dc den yani ama vürüs olarak algılaıp siliyor bide bunun serialı var ama programda serial yazacak yer yok bun programı bilen arkadaşlar serial nerde hangi yerinde bide bubun crackı hakında yardımınınzı bekliyorum varsa bundan daha iyi rpogram onu tavsiye edierseniz memnun olurum

• senin o crack diye indirdiğin spy-trojan türü bişey olduğu için tabiiki zonealarm bunu silecektir.ayrıca options veya abouttan girince register diye bi sekme olması gerek serial girmek için şu an bakamıyorum çünkü benimki full olduğu için göstermiyor registeri.
  • O versiyon(3.5) için crack şu an yok, bulursan bana da söyle, yat kalk virüs programına dua et, 1 ay dolunca format atarsın artık.
  • 3,5 için crack var emulede bakarsan görürsün yani

• arkdaşım ben niye format atyımki zone alrm antivürüs programı var bide yani spy sweeper süresi dolunca vürüslermi gelecek tam anyamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolunay79

arkaaşlar ben spy sweperi kulanıyorum ama sadece 5 günü kaldı bunun bunun crackını i indiriyorum fakat zone alrm hemen siliyor 5 defa ayrı yerlerden yukledim dc den yani ama vürüs olarak algılaıp siliyor bide bunun serialı var ama programda serial yazacak yer yok bun programı bilen arkadaşlar serial nerde hangi yerinde bide bubun crackı hakında yardımınınzı bekliyorum varsa bundan daha iyi rpogram onu tavsiye edierseniz memnun olurum

aynı sorun bendede vardı. az once cozdum.yalnız burdan bu konular yasak biliyosun.pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katsumoto -- 1 Mart 2005, 18:27:43 >
  • selam arkadaşım bu spy sweeperi çözmüşsen senden rica etsem yardımcı olurmusun spy sweeper hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kazaa dan spwsweeper ın crackli versiyonlarını indir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.