Şimdi Ara

Webmasterlar için yeni bir site açtım, fikirleriniz lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Webmasterlar, Site Yöneticileri ve sahipleri ile sistem ve yöneticileri için yeni bir site açtım bir inceleyip değerli fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

Site linki :http://www.websitetoolset.com

Şİmdiden değerli fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler...

Daha ne gibi servisler ekleyebilirim?

• Site çok güzel, başarılı çalışma tebrik ederim ama kendi sitemi kime ait diye sordum geçersiz dedi, nası geçersiz benim sitem :)) neye göre analiz ediyor kimliği ? sertifika falanmı arıyor ?
  • Çok hoş gözüküyor ayrıca alan adı süper. adsense fln kullan bence ziyaretçi çoksa Ayrıca hazır kodlar vs.de ekleyerek geliştirebilirsin siteni bence
  • Güzel olmuş gerçekten, bence de hazır kodlar falan eklersen çok iyi olur
  • Arkadaşlar teşekkür ederim. Halen üzerinde çalışmaktayım. O yüzden zaman zaman aksaklıklar olabiliyor ama ilk sayfadaki çerez tooları bitirdim. GElişmiş Araçlara devam ediyorum önümde Gelişmiş bir Sunucu, Spam Blacklist ve Web site içerik analizi yapacak bir tool var ona kasacağım. SSamill arkadaşım sitenin adresi nedir? NAsıl bir araç kullandın ana sayfada. Bir daha deneyebilir misin? Uygulamanın ana omurgasını tamamen değiştirdim şu anda tamamen doğru çalışıyor olması lazım.
  • Tekrar baktım on numara olmuş bu seferde vur dedik öldürdü cep telefonumu bile yazıyor
  • Kime ait diye sorgulatıldığında türkçe karakter problemi var.Ayrıca scrollbar koyman lazım bilgiler tam gözükmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bilgiler uzun olunca ekrana sığmıyor karakter sorunu tarayıcıya göre değişiyor sanırım bende karakter sorunu çıkmadı
  • Güzel olmuş ve faydalı bir site.
  • Teşekkür ederim. Yeni bölümler ekledim. Mesela Check DNS bölümü ve Screencastlar ekledim (Tanıtım Turunda görebilirsiniz) Şimdi Alert ME First bölümüne başlıyorum 1 aya kalmaz onu da bitiririm. Blog yapıyorum orada deneyimlerimi paylaşacağım. Bu arada Online Filrewall programımı deneyin derim. Deneyen arkadaşların görüşlerine ihtiyacım olacak.

Website Linkini tekrar hatırlatıyorum :http://www.websitetoolset.com

Sevgiler saygılar. Webmaster arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.