Şimdi Ara

WEBMASTER PRO EĞİTİM SETİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere biraz webmaster pro eğitim setinden bahsedeceğim..Öncelikle ismini açıklamak gerekirse; 'WebMaster': İnternet ortamında web sitesi sahiplerine verilen isimdir, 'Pro' da 'Profesyonel' kelimesinin kısaltmasıdır.

''WebMaster Pro'' ise sıfırdan başlayarak birkaç adımda ve 3-4 saat gibi kısa bir zamanda profesyonel,harika görünümlü ve seo uyumlu web siteler yapmak isteyen kişiler için özel olarak hazırlanmış, adım adım anlatımlı HD kalite videolardan oluşan,klavuz niteliğinde Video eğitim setidir..

Pekı bu webmaster nasıl bir sistem ?

''WebMaster Pro'' içinde anlatılan sistem dünyadaki en ünlü profesyonel site kurma sistemi olan Joomla! dır.Sistemin son derece kolay olması,profesyonel siteler kurulabilmesi,seo dostu olması ve en önemlisi ücretsiz olması nedeniyle sadece Türkiye'de değil dünya üzerinde kişilerden büyük şirketlere kadar site kurmak için bir numaralı sistem olmuştur..

Ayrıca Bu Eğitim Setini Satın Alanlara:

*Seo Sırları
    *Ücretsiz Domain (Alan Adı)
    *Ömür Boyu Online ve Offline Teknik Destek
    *Güncellemelerden Ücretsiz Yararlanma Hakkı
    verilmektedir.

Ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi ve satın almak için tıklayın:
    WEBMASTER PRO EĞİTİM SETİ

• eğitim setleriyle alakalı derslerden videolar eklememişiniz. bir kaç ders eklemiş olsanız biraz fikir sahibi olurduk.
  • sitede gerekli açıklamalar yapılmaktadır. Tüm ayrıntılı bilgi zaten eğitim setinin içinde mevcut olduğundan dolayı sitedeki videolar vs. seti tanıtım amaçlıdır
  • ''WebMaster Pro'' ise sıfırdan başlayarak birkaç adımda ve 3-4 saat gibi kısa bir zamanda profesyonel,harika görünümlü ve seo uyumlu web siteler yapmak isteyen kişiler için

vay anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

''WebMaster Pro'' ise sıfırdan başlayarak birkaç adımda ve 3-4 saat gibi kısa bir zamanda profesyonel,harika görünümlü ve seo uyumlu web siteler yapmak isteyen kişiler için

vay anasını

bizim milletimiz niye hep böyle ön yargılı anlamış değilim..

Hani cem yılmaz bi söz ediyo sürekli

"Şu üstümüzdeki yükleri bi atsak ilerlicez aslında. Onlar bize engel oluyo" :).

Adam haklı arkadaş ;)
  • Emeğe Saygi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanueL

Emeğe Saygi .

tşk ederim kardeşim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adromov

quote:

''WebMaster Pro'' ise sıfırdan başlayarak birkaç adımda ve 3-4 saat gibi kısa bir zamanda profesyonel,harika görünümlü ve seo uyumlu web siteler yapmak isteyen kişiler için

vay anasını

Adam haklı arkadaş ;)

Ön yargıyla ne alakası var birader 3-4 saatte yazdığın özelliklerde web sitesini hiç bilmeyen birine kim yaptırabilir ? Hangi kurs ?
    Evet üstümüzdeki bu yükleri atsak ilerlicez aslında.
    Azcık gerçekçi olun sonra piyasada bu işi yapmaya çalışan gerçekten profesyonel insanlara yazık oluyor.
    83 liraya web sitesi mi olur ya.
    BMW'nin de aynı sistemi kullanarak site yaptığını okuduğumda da çok güldüm.
    Kısaca kandırmayın insanları.
    İyi satışlar size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 1 Şubat 2013; 16:13:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adromov

quote:

vay anasını

Adam haklı arkadaş ;)

Ön yargıyla ne alakası var birader 3-4 saatte yazdığın özelliklerde web sitesini hiç bilmeyen birine kim yaptırabilir ? Hangi kurs ?
    Evet üstümüzdeki bu yükleri atsak ilerlicez aslında.
    Azcık gerçekçi olun sonra piyasada bu işi yapmaya çalışan gerçekten profesyonel insanlara yazık oluyor.
    83 liraya web sitesi mi olur ya.
    BMW'nin de aynı sistemi kullanarak site yaptığını okuduğumda da çok güldüm.
    Kısaca kandırmayın insanları.
    İyi satışlar size.

çok profesyonel bir site olacağını söyleyemem. İnternetle ilgilenmeyen bir insan zaten site kurmasını beceremez. Aynı zamanda eğitim kitabının içinde seo ile ilgili ve birçok bonus seçeneği var. Buda 83 TL gibi bi rakam gayet makul bence.. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: elektronikyazilim

eğitim setleriyle alakalı derslerden videolar eklememişiniz. bir kaç ders eklemiş olsanız biraz fikir sahibi olurduk.

Bende sana katılıyorum dostum ufak bir parça gösterselerdi gözle görülür bir ön bilgi olurdu ona göre alınabilirdi, neye para vereceğimiz belli değil. Bugün herkes ultra pro master eğitim seti diye neler neler satıyorlar, ister istemez ön yargı oluyor. Konuyu açan arkadaşım sözüm meclisten dışarı, kesinlikle yanlış anlamanı istemem, genelleme yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 2 Şubat 2013; 1:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

Orijinalden alıntı: elektronikyazilim

eğitim setleriyle alakalı derslerden videolar eklememişiniz. bir kaç ders eklemiş olsanız biraz fikir sahibi olurduk.

Bende sana katılıyorum dostum ufak bir parça gösterselerdi gözle görülür bir ön bilgi olurdu ona göre alınabilirdi, neye para vereceğimiz belli değil. Bugün herkes ultra pro master eğitim seti diye neler neler satıyorlar, ister istemez ön yargı oluyor. Konuyu açan arkadaşım sözüm meclisten dışarı, kesinlikle yanlış anlamanı istemem, genelleme yapıyorum.

evet arkdaş çalışmalar yapmış ben mesela sanalöğretim sitesindeki eğitim cd lerinden içeriklerin örnek videoları onları izledim fikir sahibi oldum yorumlarını inceledim ve almaya karar verdim.. adamla çok büyük işler yapıyor milyar paralar veriebilecek kursların eğitim dvdlerin 80 lere 100 lere vererek çok güzel hizmetler sunuyorlar...
    bu eğitimi hazırlayan arkadaşada fikir sahibi olması bakımından o sitey örnek olarak verdim ki insanların aklında önargı oluşmasın yazdığı yazıların yanında anlatım tekniğini örneklerini insanlar görerek daha iyi fikir sahibi olup akıllarında soru işareti kalmaz.. iyi çalışmalar..

• up alan var mı arkadaşlar deneyen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trabzonfalcon -- 21 Şubat 2013; 21:09:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.