Bildirim
web tasarımı hakkında hiçbirşey bilmiyorum?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fazla iyimsersin kursa falan gitmeden böyle nette sora sora , deniye yanıla anca 2-3 senede öğrenirsin oda yarım yamalak.Sen en iyisi bi webmaster bul o sana öğretsin
_____________________________ İmzanız kural dışı.Çokda Umrumdaydı -
ya biraz reklam yapmak gibi olacak ama imzamdaki siteye bi bak istersen _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: nobody8
internetten öğrenebilirmiyim? kurslar çok pahalı
birde kaç ay sonra site yapabilir hala gelirim
yapıp satacağım
sana bu konuda özel mesaj attım_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Tyranid
ya biraz reklam yapmak gibi olacak ama imzamdaki siteye bi bak istersen
Master kelimesinde M harfi metallicadan çalma gibi geldi bana, biraz özgünlük gerekir..
bi de LİNK kelimesi yanlış yazılmış LINK olması gerekiyor..
bi de siteni % 100 bitişik yapki ekran çözünürlükleri farkı olduğunda altta kaydırma çubuğu çıkmasın, herkesin çözünürlüğü aynı değil çünkü
madem bu siteyi yapacak kadar profesyonelsin ben de ince hataları sölemek istedim senin iyiliğin için, art niyet yok
gitmedende öğrenebilirsin ama çok zor olur, arkaaşların dediği gibi.
Arkadaşların verdiği siteleri bir gözz gezdir.
www.mutasyon.net
Buradanda yararlanabilirsin.
_____________________________ -
Güzel bir kitap al. Erkan Balaban web tasarım kılavuzu mesela. Bir ile iki ay arasında güzel bir site yaparsın. _____________________________ -
ben de iki aydır uğraşıyorum...
ilk önce bilgisayara frotpage 2002 yi kurdum...(arkadaşların çoğu frontpage yerine dream weaver'ı tavsiye ediyorlar)
sonra kitabını aldım...
ondan sonra photoshop uda kurdum (sitene ekleyeceğin grafikler için)
iki hafta birbirimize baktık durduk..
biraz boğuştuk....
sonunda birşeyler yaptık...
profesyonel olmasada iyi...
bide bu forumları takip et...
ben herşeyi budada öğrendim sayılır...
kolay gelsin..._____________________________ -
ben de çok profesyonel olmasa da web sitesi tasarlıyorum.
öğrendiğim bilgilerin çoğunu kendi başıma öğrendim. başlangıç için basit tasarımlı sitelerin kaynak kodlarını inceleyebilirsin, örneğin oradaki kodların bazı kısımlarını silip kaydederek ne değişiklikler yaptığını sayfada görebilirsin, bu hangi kodun ne işe yaradığını anlamada yardımcı olacaktır, arkadaşların da dediği gibi frontpage yerine dreamweaver kullan çünkü frontpage kendi kullandığı özel kodları ekleyerek işi biraz karıştırır.
Daha sonrası senin ilgine, merakına kalmış._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: muaddib
quote:
Orjinalden alıntı: Tyranid
ya biraz reklam yapmak gibi olacak ama imzamdaki siteye bi bak istersen
Master kelimesinde M harfi metallicadan çalma gibi geldi bana, biraz özgünlük gerekir..
oradaki M bir font tipi_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler