1.000 tl sanırım maaş veriyor ilginç 1 milyar iyi parada..Okadar işi götüren adam aylık kazancı 5 10'u bulur tabi iş bulursa..
O kadar web uzmanı olmuş bir adam 1.000 lirayı 3 günde kazanır. İşsizlik var diye insanları aptal yerine koyuyuolar ama bilmiyolar ki internet teknolojisine bu kadar hakim olan biri aptal olamaz.
birçok ilan böyle zaten. bunun biraz gelişmiş versiyonu olarak programcı yada tasarımcı ayrımını yapabilmiş tipler var. ama onlarda programcıdan hem vb.net hem c# hem asp.net hem php bilgilerini ileri seviyede isteyip adamı dumur ediyorlar.
tüm bunları bilen biri 1000 tl kazanamayabilir de sonuçta hepsini aynı anda yapamayacağına göre yapacağı iş tek bir kişinin yapacağı kadardır. bu yüzden yapacağı tek işi iyi yapması önemli.
sahibinden de iş ilanları olduğu bilmiyordum biraz gezdim web sitesine favicon olarak firefox'un logosunu koyan firmalar gördüm :D
ya sabır :) adam bildiği bütün dillerin ve grafik programlarının isimlerini yazmış resmen.
Allah'tan 3D tasarım da istememiş.Yatın kalkın dua edin.
o kadar programa hakim olucam, ayrıca o kadar programlama dilini bilicem 1000 TL yolda görsem eğilip almam :P
aslında tüm bunlar tasarım adı altında program öğreten kurslarla başladı bugün hepsi kapansa herkes rahat ericek. İlanı veren adam emin onlarca başvuru olacağından.
Yurdum işvereni .)
Toplanıp işemi girsek burada :D anca karşılanır istekleri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme