arkadaslar tripod da reklam kaldırma kodunu bilenininiz war mı??bide kaldırınca sorun olurmu?
walla manyak bir döükuman olmus arkadaslar devamını bekliyoruz ellerinize sağlık
eywallah kardeş elerine sağlık paylaşım için sağol
güzel çalışma olmuş hepinize concragilations...
ama dreamweaver daha gelişmiş. hem ben deamweaaver öğrenmek zorundayım. öğrenciyim okulda gerekli. elinde dökümanı olan varsa lütfen paylaşsın
arkadaşlar acemiliğimi bağışlayın ama lütfen cevap verin.... firmam için bi web sayfası yapıcam ama bunu ben yapıcam. ne yazıkki web de sörf harici bişey bilmiyorum net hakkında şimdi önce alan adı almak lazım sanırım ama bu konuda takılıyorum bir dolu hosting firması var ve bunların her biri onlarca farklı paket sunuyor. ben doruk nette karar verdim ama onlarında 6-8 tane farklı paketi var yok onu destekleriz bunu destekleriz vs paket seçenekleri sunuyorlar. şimdi benim bi alan adı alıp yavaş yavaş html e falan başlayıp bir web sitesi yapmam için 30 milyona alan adı almam yeterli mi yoksa yıllık 2 milyara kadar gidiyor bu iş nasıl bi şeçim yapmam lazım konuyla ilgili baya merakım var bilgilerinizle destek olursanız çok sevinirim. şimdiden saolun..
noesis: sen bi yıllık 11 liraya (ben namecheap.com kullanıyorum o yüzden 11, daha ucuza da alabilirsin) alan adı al, zaten ilk başta basit bir site yaparsın kendi kendine öyle çok bişeye ihtiyacın olmaz. Free hosting kullanabilirsin yani. İng. varsawww.atspace.com 'da beleş alanadı barındırma yapabilirsin. Yani sadece alanadini al gerisi kolay.
Aslında blog olayına da girebilirsin.www.blogcu.com gir bak neymiş.
sağol arkadaşım güzel kaynak bilmeyenler için
abi cok teşekkür ederiz cok saol
arkadaşlar bu frontpagenin bedaava download linki var mı varsa yardım edermisiniz
Ya Arkadaslar birisi bana yardımcı olabilirmi yoneticelerden biri olursa cok sevinirim benim flash sitesiyle ilgili sounum var acaba bana biri yardımcı olabilirmi?
Sorunum Sitemde Pleyer var Site Acıldıgında Pleyerda 3 track var bu tracklar bir birine giriyo yani hepsi aynı anda calıyo bunları nasıl duzenlerim.ve ayrıca ben daha yeniyim site hazır bir site siteyi kaydederken hata veriyo bilen bi arkadas bakarsa sevinirim sunlar yazıyo.....
*Error** Symbol=Symbol 816, layer=Layer 3, frame=1:Line 14: Syntax error. status = "playing tr. " add playtrack;
**Error** Symbol=Symbol 816, layer=Action Layer, frame=3:Line 9: ')' or ',' expected duplicateMovieClip("line", "line" add i, 100 + Number(i));
**Error** Symbol=Symbol 816, layer=Action Layer, frame=3:Line 10: ')' or ',' expected setProperty("line" add i, _x, Number(-120) + Number(i * 7));
**Error** Symbol=Symbol 816, layer=Action Layer, frame=4:Line 4: ')' or ',' expected setProperty("line" add i, _yscale, newy);
**Error** Symbol=Symbol 816, layer=Action Layer, frame=4:Line 5: ')' or ',' expected if (newy >= eval("doty" add i))
Total ActionScript Errors: 20 Reported Errors: 20
control diye bi sembol var error veren sembol bunu nasıl duzeltebilirim birisi bana conlarını yazabilirmi acaba
veya nasıl yapabilirim....
Sitesinde olması lazım diye biliyorum ama daha sonra 30 gunluk demo değilde tam sürüm kullanman için şifre lazım...
Beyler elinize saglık
arkadaşlar benim bi sorum olacak... ben bi web sitesi istemiyorum sadece canlı radyo yayını yapmak istiyorum... bunun için bir web sitesi mi gerekli yoksa bildiiniz bi şekilde yapılabilir mi? cvplarınız için şimdidden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: bloder_v2
arkadaşlar bu frontpagenin bedaava download linki var mı varsa yardım edermisiniz
Bende istiyorum. Lütfen!
stnzmRetra Bak Senin Canlı Yayın Yapman İçin Sadece Bizimle İrtibata Geçmen Yeterli Herşeyi Hazırlayıp Kullanımını Gösterecez Proğramın Sonrasıda Artık Sen Hangi Müziği İstersen Onu Yayınlarsın 21azo Sende Frontpage Nin Full Versiyonunu İstiyordun Galiba Buyrun Gelin Emin Olun İstediğinizi alacaksınız Ayrıntılı Bilgi İçin MSN : Broofwas@gmail.com
arkadaşlar forum paylaşmak içindir. amaç buradan müşteri bulmak değildir. varsa bir bildiğiniz yazarsınız
Guzel bir Paylasim ama ne yazik ki ussteki 2 mesaj ikisi de alinti ....