Şimdi Ara

Web Tasarım & Grafik kursu Tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web Tasarım & Grafik kursuna gitmek istiyorum İnternetten bazı yerlere baktım fakat Tavsiyelerinize açığım Bilgeadam ve netronla gidip konustum çok çok ucuk rakamlar verdiler ayrıca gidenlerin çoğu şikayetçi (bilgeadam ) bilgeadam kadar olmasada netrondanda şikayetçiler var tavsiyelerinizi bekliorum tanınmış tanınmamış olabilir Şimdiden sağolun

• Valla eğer kendin çalışma imkanın vrsa kendi programımı kendin yaparım gün gün çalışırım diyorsan "Medyasoft" un yetkili kitapları var.Unite ünte onları çalış birde içinde cd si var verdiği örnekleri ünite ünite yapıp çalışıyorsun.Çok yararını gördüm öneririm.

Temeli bu şekilde atarsın onun dışındada yenilikler vs dergilerden işte internetten eğtiim videolarından vs öğrenirsin.

Haa ben tek başıma yapamama illaki kursa gidicem birileri bana öğreticek diyorsan ozaman her kursa gidiceksin,sana eğitim ericek öğretmenle görüşüceksin ne öğreticek ne yapıcak dökümanları alıcaksın.Öle yani...

Haa birde özel ders almak aklıma geliyor ama oda yaa pağlıya patlar yada sağlam hoca bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 19 Haziran 2008; 17:52:08 >
  • bilge adam ( cok pahali ama cok da iyi ) bilisim egitim (bilge adama gore ucuz ama o kadar olmasada yine iyi ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK

bilge adam ( cok pahali ama cok da iyi ) bilisim egitim (bilge adama gore ucuz ama o kadar olmasada yine iyi ;)

Valla bence bu tür kursalarda markaya bakmayın markalar pek homojen değil bir sürü şubeleri var her ders farklı hoca giriyor.bilişim eğitime eğitmenlik için görüşmeye girmiştim bakırköy şubesine adamalar sabah 10:30 da görüşmeye çağırmalarına rağmen benimle görüşecek patron saat 12:30 da işe gelmişti 2 saat orda bekledim.

Neyse konu sapmasında bu tarz geliceğinizi belirliyecek bir karar için benim tavsiyem gidip eğitmenle birebir görüşün.Markaya değil kumaşın kalitesine bakın,benden söylemesi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

bilge adam ( cok pahali ama cok da iyi ) bilisim egitim (bilge adama gore ucuz ama o kadar olmasada yine iyi ;)

Valla bence bu tür kursalarda markaya bakmayın markalar pek homojen değil bir sürü şubeleri var her ders farklı hoca giriyor.bilişim eğitime eğitmenlik için görüşmeye girmiştim bakırköy şubesine adamalar sabah 10:30 da görüşmeye çağırmalarına rağmen benimle görüşecek patron saat 12:30 da işe gelmişti 2 saat orda bekledim.

Neyse konu sapmasında bu tarz geliceğinizi belirliyecek bir karar için benim tavsiyem gidip eğitmenle birebir görüşün.Markaya değil kumaşın kalitesine bakın,benden söylemesi...

bende bi arkadasim icin bilisimegitimin kadikoy subesine gitmitik beraber ( o anlamio die benide yaninda cagirdi) gittigimde tam saatinde konusmaya basladik ayrica egitmen cokta iyiydi. ama tabi subeden subeye belki fark ediyodur..

ayrica bende kursu tavsiye etmiyorum ama arkadas sordu die soyledim yoksa kursa gitmektense kendin ogrenirsin hem para vermemis olursun. hemde kurslarda web tasarimi ogretmezlik sadece programi kodlari ogretirler ve birkac bakis acisi gosteririler gerisi senin hayal gucune ve kendini gelistirmene kalmis birsey

• suanda hemen hemen herturlu alanda soz sahibi olan ve dunyaca unlu bir cok oyunlara reklamlara imzasını atmıs olan 3d studio max programını öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim buralarda kursu olmadı içn gidemiyorum ama sana tavsiyem bu kursa git emin ol pişman olmassın iyi calısmalar..
  • mesajım 2 kere yayınlanırsa özür dilerim önceki yollayışımda bir hata geldi neyse...

ben bilişim eğtimde web grafik eğitimi alıyorum verdikleri eğitimin kalitesi gerçekten yüksek dersten tatmin olarak çıkıyorsunuz kadıköy şubesinde şenay hocanın öğrencisiyim kendisi gerçekten iyi bir eğitmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Web Tasarım
    geçen yıl açıldı
    Yeni Web Site Tasarımı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence en iyisin kendi kendini geliştirmek eğer içinde varsa pc başına oturup araştırmaklada oluyor eğr arkadaşların dediği gibi bana yol gösteren olması lazım diyorsan http://www.bilgisayardershanesi.com/
    sitesini ziyaret et her türlü eğit setleri onlardan al bak öğren derim ben
  • evet illa bi kursa gitmene gerek yok hergün belli bir vakit ayırarak ta bu işi kıvırabilirsin ama ben kursa gitmek istiyorum diyorsan bilişim eğitim i bir düşün ama denilenler gibi bazı kaynaklarlarda bu işi halledebilirsin.
  • ben bilge adama gittim grafik ve web tasarim için 4.500 vermistim 2006 yilinda. Ben suan gitmis olsam Kültür dersanelerine ait olan EduTime a giderdim. Bir fiyat ve egitim arastirmasi onlardada yapmani tavsiye ederim.
  • quote:

evet bilişim eğitimin fiyatı daha uygun ve eğitm kaliteside oldukça iyi derecede birde bu aralar bilge adamın eğitim kalitesi çok sorgulanmaya başlandı karalamalar çok fazla ama gidenler ne diyorsa onlar doğrudur
  • akademi neo da ciddi bir yatırımla bilişim eğitimlerine başladı. sınıfları çok iyi. grafik eğitimleri power maclerle veriliyor.her sınıfta akıllı tahtalar mevcut. eğitmenlerini de piyasadan seçerek alıyorlar. fiyatları da bildiğim kadarıyla gayet uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GizliMesaj -- 27 Kasım 2008; 14:52:04 >
  • bence bilge adam veya vektörel bilişim ...ama iş sende bitiyor...
  • arkadaşım ben bilge adamdan 5 ay önce mezun oldum hiç memnun kalmadım benimle birlikte bi çok arkadaşımda memnun kalmadı
  • bi insanın onca para vermesinden sonra kurstan memnun ayrılamamsı ne kadar kötü bende bilişim eğitim merkezinde grafik kursuna gittim kurs gerçekten oldukça yararlı oldu şuanda başladığım noktanın çok çok ilerisindeyim tabi bunda bnim çalışmam kadar eğitmeninimde payı var kendisi gerçekten çok iyi bir hocaydı
  • ajans, kreatif, yaratım, şık, ışık, janjan demiyorum bile..
    git en illetinden matbaa, ozalit şu bu bir yere,
    orda 3 ay kadar para almamak pahasına bile olsa çalış.
    ama seni para istemiyorum bile desen başlangıçta işe almayacaklardır.
    almaları için öncelikle macromedia nın freehand mx ve photoshop cs3 kitablarını bi güzel hatim et.

gerisi gelir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

ajans, kreatif, yaratım, şık, ışık, janjan demiyorum bile..
    git en illetinden matbaa, ozalit şu bu bir yere,
    orda 3 ay kadar para almamak pahasına bile olsa çalış.
    ama seni para istemiyorum bile desen başlangıçta işe almayacaklardır.
    almaları için öncelikle macromedia nın freehand mx ve photoshop cs3 kitablarını bi güzel hatim et.

gerisi gelir..

matbaaların çoğunlukla hala freehand mx i kullanmalarını anlayamıyorum bnce bi kaç yıl içerisinde freehand diye bir şey kalmayacak çünkü freehand i adobe satın aldıktan sonra geliştirmemeye karar verdi daha güncel programları kullanmaya başlamalılar bence kurs seçimi içinse bende sana bilişim eğitim merkezini önerebilirim
  • Bana sorarsan arkadasım bilişim egıtım merkezı derım sana.Orada egıtımımı tamamlamıs bırı olarak hakıkaten kalıtelı egıtmenlerle egıtım veren bır yer dıyebılırım sana.
  • Weeb Akademiyi tavsiye ederim çokta uçuk bi fiyatı yok gayet uygun fiyatla kurs görebiliyorsunuz. Ben memnun kaldım hocaları falan çok iyi, sıcakkanlılar. gördüğüm eğitimde çok iyi tabikide
    http://kadikoy.weebakademi.com/ bi bakın derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.