Şimdi Ara

Web Tasarım Firması Kuruyorum iMac Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sevgili forumdaşlar Allah nasip ederse en yakın zaman içerisinde web tasarım firmamı açıyorum ve Ocak ayında 1 adet iMac satın almayı düşünüyorum siz hangisini önerirdiniz acaba ?

Ben şunu beğendim sizce nasıl ?

http://store.apple.com/tr/buy-mac/imac-retina

Diğer iMac Modelleri :http://store.apple.com/tr/buy-mac/imac

NOT: Diğer iMac modelleri ile benim beğendiğim arasında çok fark var mı acaba ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sevgi ve Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 20 Mart 2015; 17:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gus Fring

aralarındaki en büyük fark retina ekran. retinalı olana bütçeniz yetiyorsa kesinlikle alın. tercihinizi diğer retinasız olanlardan yana kullanacaksanız şayet 3.2 ghz i5li olan model yeterli gelecektir. belki toplamda 16 gb olmak üzere ram takviyesi yapılabilir. 4 çekirdekli i5 ve i7 arasında ciddi fark olduğunu düşünmüyorum. bir web tasarımcı olarak fikrimi paylaştım, firmanız hayırlı olsun :)

Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim hocam sağolun :)
  • Retina ekranlı güzelde illaki Mac mi istiyorsunuz? Bence PC toplasanız daha iyi. İsterseniz toplayabilirim daha uygun olur.
  • Ram tercihinizi 16gb seçin gerisi yapacağınız iş için yeterli olacaktır. Ayrıca PC yerine kesinlikle Mac tercih edin. Önceki çalıştığım şirkette 2010 Imac, şirkete yeni alınan cihazları solda sıfır bırakıyor. İşin belkide sizin tercihinizi etkileyecek kısmı hâlâ imac üzerinde 10.6.8 işletim sistemi var, 5 senedir bakım veya Windows sistemlerde ki gibi format vs yapılmamıştı ve 5 senede üzerinde kaç tane tasarımcı ve yazılımcı çalışmıştır siz tahmin edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Web Tasarım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.