Şimdi Ara

Web Tabanlı oyun için Notebook önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Web tabanlı oyun ila darkorbit.com u kast ediyorum , daha önce i5 ve gtx600m(olduğunu düşünüyorum, üstünden çok zaman geçti)li bir acer ile oynuyordum ısınma mısınma derken duvarda parçaladım sinirden gitti bilgisayar.Daha sonra MSI GX70 aldım 1.5 sene önceki modeli. onunla bayağı randıman almıştım fakat bu oyunun işlemcimi ? ekran kartı mı istediğini çözmüş değilim.Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdi ekran kartımı yoksa işlemcimi yoksa RAM mi istiyor bu oyun çözmüş değilim.Ona göre bir bilgisayar alacağım.(internet hızını da dikkate alıyorum gayet yeterli bir hız var)

edit :http://www.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/anyway-to-fix-darkorbit-fps.98588/ burada adamlar Ekran kartı bir işe yaramaz demişler diye anladım ben ama siz ne düşünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBirDHLi -- 21 Mart 2015; 18:24:29 >

• hangi Sw de oynuyon
  • dostum tr6 oyuncusuydum bıraktım 1.5 sene önce banları yiyince şimdi başlamaya kalksam oyunda 23-25 fps anca alıyorum savaşlarda , o değil forumda bilen biri nasıl denk gelmedi hayret ettim konu dışına mı açsaydım ne yapsaydım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobil oyun önerisi lazım ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.