Arkadaşlar merak ettiğim bi konu var. Biri Bi internet sitesinden nasıl para kazanabilir? Yani tamam açtığı site tutar reklam alır öyle para kazanır. Başka nasıl kazanabilir. Örneğin siteye bi link koydu diyelim bu adam bu linke tıklandıkça bu adam nasıl para kazanıyor. Yani o parayı ödeyen kim onu merak ediyorum? Gayet ciddi soruyorum? :/
Google için adsense var biraz araştırırsan google'da sayısız makale bulabilirsin konuya ilişkin ve en güvenilir kurum şu anda reklam için.
Ayrıca Hepsiburada, Gittigidiyor iş ortaklığı programları var ancak ben hiçbirisini kullanmadım sadece ileride profesyonel bir domaine taşıdığımda blogumu ben de almayı düşünüyorum. Yazdıklarımın tamamiyle güvenilir firma olduğundan bahsetmeme gerek yok sanırım :)
hemalhemsat programına üye olmuştum bi ara sana reklam kodu veriyor sitene bırakıyorsun reklamı. Tık başına belirli bir ücret veriyorlar belirledikleri ücrete geldiği zaman ödeme alabiliyorsun. 40tl kazanmıştım ilk uğraştığım zamanlardı ama çekmemiştim tatil falan gidip geldim sonra ne oldu hatırlamıyorum hala üzülürüm