Şimdi Ara

Web sitesi yaptırmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir site projesi var kafamda onu hayata geçirmek istiyorum.Bu işlerden anlamadığım için boş konuşursam kusura bakmayın. İçinde bütün şehir ve ilçelerin olduğu, bütün araba modellerinin olduğu, üyelik sistemi olan e mail ile üyelik onaylı cep telefonuna mesaj ile numara onaylamalı üyeler arası mesajlaşma bulunan güçlü bir arama motoru olan sade kullanışlı bir site istiyorum.Site tabanları arasındaki farkı bilmediğimden dolayı yorum yapamıyorum.Yani işi yapacak arkadaş iş den sonrada gerektiğinde destek verebilmeli.Kısacası komple siteyi yapacak.Fiyatlar nelerdir güvenilirlik ne ölçüde verilebilir? yardımlarınızı bekliyorum. herkese iyigünler.

• İyi de hocam sen web sitesi degil de bayaa sahibinde n.com gibi birsry istiyorsun. Altindan kalkabilecegini dusunmuyorum ekonomik olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapılmışı var boşuna yorma bence kendini. Özgün ve komplike olmayan projeler her zaman iş yapar bunu unutma.
  • İstediğiniz siteyi hayata geçirebilirim daha öncede buna benzer projeler yaptım iletişime geçersek detayları konuşabiliriz. @ylmxxx
  • E-Mail...................................: info@vebarocco.com
    Web Site...............................: Vebarocco Web Studio & Digital Agency
    Telefon.................................: (0216) 969 9026

Web sitesi yaptırmak istiyorum.

• Son durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C# Programlama dili ile her türlü Projeler Uygun Fiyata Yapılır

Arkadaşlar web sitesi ve masaüstü programları dahil her türlü projeleri uygun bir
    fiyata yaptırmak isterseniz benimle irtibata geçerek projenizi yaptırabilirsiniz
    fiyat konusunda projenin zorluğuna göre değişiklik gösterebilir
    sizin için elimizden geleni yapacağımı belirtirim...

İLETİŞİM:

Mikail SARIKAYA
    Email:mikail_sarikaya@windowslive.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.