Şimdi Ara

web sitesi yapmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kendime bi tane web sitesi film yüklemek istiyorum bunu nasıl yaparım bilen varmı yada bana yapabilirmisin bi tane. Ben bu siteyi geliştirip reklam verebilmekte istiyorum bu mümkünmü hem bedava site kurup hemde reklam verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet3238 -- 19 Mayıs 2014; 16:05:22 >

• Bu tatz sitelerin hazir php sablonlari var . Al indir onlardan bir tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samet3238 S kullanıcısına yanıt
    mümkün
  • arkadaş sen çok yanlış yere gelmişsin. bu konuyu webmaster sitelerine açsan daha yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet3238

Ben kendime bi tane web sitesi film yüklemek istiyorum bunu nasıl yaparım bilen varmı yada bana yapabilirmisin bi tane. Ben bu siteyi geliştirip reklam verebilmekte istiyorum bu mümkünmü hem bedava site kurup hemde reklam verme.

Sonra forumda ''Nasıl kız tavlanır'' buyrun bc.vc link ver. Bu forumda senin gibilere ekmek yok amacın belli olmuş işte. Konularını da tek tek şikayet edeceğim adminlere bildiriyorum. Adam olsan zaten milleti aptal yerine koymazdın zaten. Haa bir de şöyle bir konu var adam gibi konu açıp paraya ihtiyacım var reklama tıklar mısınız desen bak tüm içtenliğimle herkes tıklar ben de dahil.
  • kardeş pardon ben zaten 10 günden belli giremiyorum.Bursaya gitmiştik
    bugünde şifremin değiştiğini fark ettim sonra email adresinden baktım aldım sonra benim sitemi senin dediğin gibi konular açıp koymuş ama onu kim yaptığını bulacağım çok özür dilerim bütün forumdonanımhaber sitesindeki üyelere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.