Şimdi Ara

WEB SİTESİ KURMAK İSTEYEN BANA BİR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kısmetse 2 yada 3 ay sonra bir şirket kuracağım. Bu sebeple şimdiden şirkete ait bir internet sitesi hazırlamak istiyorum. Ancak bu işler hakkında pek bir bilgim yok.
    Konuyla ilgili az buçuk bilgisi olan arkadaşlara sorular sordum. Bana turhost isimli siteyi tavsiye edenler oldu. Dediklerine göre fiyat bakımından uygun, iyi hizmet veriyorlarmış.

http://www.turhost.com/windows-hosting-bireysel-baslangic.html

Bu linkte turhosttan bir host paketi var. Başlangıç için en uygun görüneni bu. Tecrübeli arkadaşlardan ricam, mümkünse bu paketin benim için uygun olup olmadığını değerlendirmeleri, mümkünse yapıcı öneriler vermeleridir. Hazırlamak istediğim site çok büyük birşey olmayacak. İçeriğinde sadece fotoğraflar ve yazılı bilgiler yer alacak. Belki youtube'dan video da yönlendirebilirim. Konuyla ilgili bir yol haritasına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim..

• Yardım edebilecek kimse yok mu?
  • Merhabalar ;
    Kurumsal bir firma sitesi için bu paket ilk başlarda yeterli olacaktır ancak ilerleyen zamanlarda sitenizin trafiği arttığında pakette verilen aylık bandwith sınırının sizin için sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.
    Diğer bir konu eğer firmanızın hali hazırda bir web sayfası (tasarımı) yok ise size bu konuda yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLord15 -- 5 Kasım 2013; 11:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord15

Merhabalar ;
    Kurumsal bir firma sitesi için bu paket ilk başlarda yeterli olacaktır ancak ilerleyen zamanlarda sitenizin trafiği arttığında pakette verilen aylık bandwith sınırının sizin için sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.
    Diğer bir konu eğer firmanızın hali hazırda bir web sayfası (tasarımı) yok ise size bu konuda yardımcı olmak isterim.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir sitenin trafiği artması çok ziyaret edilmesi ile mi ilgilidir? Bandwith sınırı ne anlama geliyor? Bu konuda da bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum. Bu arada site tasarımımız da yok henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corbusier

quote:

Merhabalar ;

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir sitenin trafiği artması çok ziyaret edilmesi ile mi ilgilidir? Bandwith sınırı ne anlama geliyor? Bu konuda da bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum. Bu arada site tasarımımız da yok henüz.

Tekrardan merhabalar ;
    Web sitenizin trafiği (bandwithi) aslında tamamen ziyaretçi sayısına bağlı değildir.Bandwith (trafik) olayını ben size şöyle anlatmaya çalışayım.
    Örneğin web sayfanızda 2 MB boyutunda bir resim var bu durum sizin sitenize her bir kişinin girişinde sizin trafiğinizden 2 MB trafik yiyecektir.Tek bir kişi eğer sayfanızı birden fazla kez yenilerse yine aynı şekilde O kişinin sayfayı yenileme sayısı X 2 MB şeklinde sizin trafik miktarınızdan harcayacaktır.
    Yani sitenin trafiğini tek bir kişi bile arttırabilir.

Bu gibi durumlarda yapılması gerekenler ;
    Web sayfasında fazla büyük boyutta resim , müzik , video vb. bulundurmamak. ( Bu durum web sayfanızın açılış hızını etkileyecektir.)
    Web sayfanıza cache eklentileri kurabilirsiniz.
    Aslında kurumsal firmalarda trafik konusu düşünülecek son konu bence kurumsal bir firmanın o kadar abartılı bir derecede trafik harcayacağını düşünmüyorum.

Dilerseniz skype adresimi özelden göndereyim size daha detaylı bir şekilde görüşelim.

Saygılarımla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corbusier

quote:

Merhabalar ;

Tekrardan merhabalar ;
    Web sitenizin trafiği (bandwithi) aslında tamamen ziyaretçi sayısına bağlı değildir.Bandwith (trafik) olayını ben size şöyle anlatmaya çalışayım.
    Örneğin web sayfanızda 2 MB boyutunda bir resim var bu durum sizin sitenize her bir kişinin girişinde sizin trafiğinizden 2 MB trafik yiyecektir.Tek bir kişi eğer sayfanızı birden fazla kez yenilerse yine aynı şekilde O kişinin sayfayı yenileme sayısı X 2 MB şeklinde sizin trafik miktarınızdan harcayacaktır.
    Yani sitenin trafiğini tek bir kişi bile arttırabilir.

Bu gibi durumlarda yapılması gerekenler ;
    Web sayfasında fazla büyük boyutta resim , müzik , video vb. bulundurmamak. ( Bu durum web sayfanızın açılış hızını etkileyecektir.)
    Web sayfanıza cache eklentileri kurabilirsiniz.
    Aslında kurumsal firmalarda trafik konusu düşünülecek son konu bence kurumsal bir firmanın o kadar abartılı bir derecede trafik harcayacağını düşünmüyorum.

Dilerseniz skype adresimi özelden göndereyim size daha detaylı bir şekilde görüşelim.

Saygılarımla

Bandwith konusunu anladım teşekkür ederim. Skype adresinizi alabilirim. Memnun olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.