Şimdi Ara

Web Sitesi İçin İçerik Ekleme Veritabanını Oluşturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,
    Bir web sitesi yapmak istiyorum. Bundan önceki sitelerimin içeriklerini, metinlerini herşeyini html kodunun içine yazdım, gösterime öyle sundum. Şimdi güncel bir şekilde makale, kafamda oluşturduğum konular hakkında anlatım şeklinde yazıların olduğu haftada birkaç kez içerik, veri girişi yapacağım site düşünüyorum. Her içerik oluşturduğumda kodlardan değil de panel şeklinde mesela başlık gireceğim yazı ve resim girdikten sonra tamamla butonuna basıp sitemde çıksın o içerik istiyorum. Kelimesi kelimesine değil tabi, misal verdim. Cpanel den veya mysql den yapıldığı hakkında duyum aldım okudum biraz fakat bu istediğim olayın basit anlatımında yazacak veya yönlendirecek birisi var mı?
    Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Piyasada birçok cms bulunuyor bunlardan birini kullanabilirsin örneğin wordpress yada october cms

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Php ve mysql bilmeden zor bir iş. Ben nasıl çalıştığını anlatayım, sen bunlara göre araştırıp bir şeyler bulabilirsin.
    Sitenin mysql veri bankasına makale/yazı/vb. isimli bir tablo oluşturup içerisine başlık ve metin isimli sütunlar oluştur. Admin sayfandan bu tabloya başlık ve metinleri kaydedip web sayfandan çekeceksin. Biraz basit oldu ama temeli bu. Veri bankasına sadece başlık ve metin değil, etiket, yazarı, konusu yada hangi sayfada yayınlanacağı gibi bir çok sütun ekleyip verileri daha sağlıklı bir şekilde ayıklayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.