hobi amaçlı günlük havadan sudan paylaşımlar yapmak amaçlı blog tarzı web sitesi açmak istiyorum. domain hosting gibi şeyleri araştırdım geçen gün bayağı bir sitelerden fiyatlarına baktım wordpress üzerinden kolayca tasarım yapılabiliyormuş.
benim sizden görüş almak istediğim konu benim bilgisayarprogramlama tarzı şeylerle pek aram yoktur. sıradan bi bilgisayar kullanıcısının bir tık üstünde bilgisayar kullanabiliyorum. bilgisayardaki sorunları araştırıp bulup çözebilecek seviyede kafam basıyor. sizce bu işin altından kalkabilir miyim. para konusunda yaklaşık yıllık 100 tl lik bir fiyat çıkıyor ortalama araştırdığım kadarıyla bana çok da sorun oluşturacak bir maliyet değil. günlük pek aktivitesi olmayan bir insanım tıp 3. sınıfta okuyorum e haliyle dışarıda arkadaşlarla günde 1 bardak kahve içmeye yetecek kadar zamanım oluyor. genelde ders çalışıyorum ve pek bir şeylerle ilgilenmeye vaktim kalmıyor bana bir uğraş olacağını düşünüyorum. ama işin altından kalkıp kalkamayacağım teknik bilgimin çok olmamasından dolayı aklımda bir soru işareti. yardımcı olursanız sevinirim.