Şimdi Ara

web sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bir site yaptırmak istiyorum yada yapmak çok az bir iş olacak ilk etapta fakat içeriği ben düzenliyeceğim için biraz bilgi edinmem şart
    bir eğitim sitesi olacak vede ben buna video,pdf, yorum kısmı ve uygun olursa birde kitap satış linki yani bir sitenin satış temsilciliği drumu yani koyabileceğim bir site olacak veya kitap kısmını koymasak bile sadece kitle takibini öğrenebileceğim bir site olacak

site nasıl olacak

ana sayfada olayı bittirirsek

1. DÖnem
    mat
    1.hafta (birinci hafta ile ilgili hazırlanmış youtobe kaynaklı veya tavsiye edilen farklı bir veri kaynağını siteye koyucam o dersin pdf dosyası birde o dersin kitap
    2.hafta satışını yapmak istiyorum tabi bu kısmı satış temsili olduğundan biraz farklı boyuta giriyor ben şimdilik sadece video vede pdf peşinde olucam . eğer sistem benim tarafımdan düzgün ilerler ise o zaman tam anlamıyla teferruatlı bir site çalışmasına girilicek ama şuan için sadece video vede . pdf olması yeter)
    15.hafta
    fizik
    1.hafta ( video+pdf)(birde video altlarına yorum kutuları )
    2.hafta ( video+pdf)(birde video altlarına yorum kutuları )

15.hafta ( video+pdf)(birde video altlarına yorum kutuları )
    .
    .
    .
    2. dönem
    .
    .
    .
    8.dönem
    dersleri ( video+pdf)

bunu ben yapabilirmiyim yada yaptırsam ne durumda olur kendim elektrik müh okumaktayım

6 yıl önce açıldı
    Açılmayan web sitesi
    3 yıl önce açıldı
    Web sitesi yardım..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.