Arkadaşlar web sitesi yapıyorum da aklıma bir soru takıldı. Siteye yeni bir konu, yazı, video, haber vs. eklediğimiz zaman bunu nasıl kullanıcılar görebilir? Yani web siteme yeni bir konu ekledim (administator bölümü yok). Nasıl bunu kullanıcılar görür? Google'a siteyi tekrar mı paylaşacağım ya da Google'dan web siteyi güncelleyebiliyor muyuz? Umarım anlatabilmişimdir.
Administrator bölümü yok derken site dinamik yapıda değil mi? Anladığım bu oldu benim. O zaman sen yazıyı HTML kodlar içerisine manuel olarak ekleyeceksin? Google botlarını siteni dolaşarak eklemiş olduğun içeriği indexler ve özgünlük durumuna göre kullanıcılara gösterebilir. Etkin yollardan biride sosyal medyayı doğru kullanmak.
Web Page Maker kullanıyorum. Nasıl administator paneli ekleyebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: TheCikisir
Web Page Maker kullanıyorum. Nasıl administator paneli ekleyebilirim?
web page maker kullanmışsanız, gene aynı şekilde kullanıp, sitelerinizi güncelleyeceksiniz. google sitenizi blocklist e eklememişse, otomatik olarak, belli periyotlarla indexlemesini yapar.
he benim işi hızlı olsun, çabuk tarasın diyorsanız da, google webmaster tools web sitesinde öncelikle sitenizi kayıt ettirin. sonra google gibi getir bölümünde indexleme işini biraz daha hızlandırabilirsiniz.
Bunu siteme nasıl yüklerim ki. Web Page Maker'da .