Şimdi Ara

Web Sitem İçin Yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar web sitemize küçük bir forum eklemek istiyorum iki başlıklı bir forum aslında canlı destek tarzında üye girip sorusunu soracak altına cevap yazılacak vs. gibi birşey,örneğin web sayfamwww.patipet.net sol sütunda aşağıya doğru eğitmenimize sorun diye bir resim var tıkanınca o sayfada açılacak küçük bir forum olabilir.birde oraya bir soru yazıldığında msn e düşmesi gibi bir durum varmıdır acaba birinden duydum :/

ÖRNEK :

mesela bu sitede aynı resme tıklandığında direk bu sayfa görünümüne geçiyor ;

Web Sitem İçin Yardım..

Bizim sitemizde ise resme tıklandığında bu ekran çıkıyor tam oraya yerleşek şekilde bir kod gerekli

Web Sitem İçin Yardım..

şimdiden teşekkürler..

Reklamlar bizi arabaların ve giysilerin peşine düşürdü ; ihtiyacımız olmayan şeyleri satın alabilmek için nefret ettiğimiz işlerde çalışıyoruz..Biz tarihin üvey evlatlarıyız.Hayatta ne hedefimiz var ne yerimiz..Biz ne bir büyük savaş yaşıyoruz,nede büyük buhran..Bizim şavaşımız ruh dünyamızda;bizim büyük buhranımız kendi hayatlarımız..Televizyonla büyütüldük ve bir gün hepimiz milyonerler,film yıldızları olacağımıza inandırıldık.Ama olmayacağız ve bu gerçeği yavaş yavaş öğreniyoruz ve feci şekilde asabımız bozulmuş durumda. Eğer sonsuza kadar yaşamak istiyorsan ilk adım olarak ölmek zorundasın..
  • Var tabiki. İnternette hazır forum scriptleri diye arama yaparsanız bulacaksınız örn. phpbb , smf , bbpress
    Bende bir lira var sende de bir lira var ben sana bir lira verdim sende bana bir lira verdin, bende bir lira oldu sende de bir lira oldu. Bende bir bilgi var sende bir bilgi var ben sana bir bilgi verdim sende bana bir bilgi verdin, bende iki bilgi oldu sende iki bilgi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesi yardım..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.