Şimdi Ara

Web sitelerinde kendi kendine açılan videolar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haber okumaya çalışıyorum ama ne mümkün hangi haber sitesini açsam ya bir reklam videosu yada başka sitelere yönlendirme türlü türlü reklamlar tamam bu insanlar para kazanacaklar ama bu kadarı fazla değilmi aşırı rahatsız ediyorlar artık neyse ben sorumu sorayım. Bu tür reklamları önlemek için bir yöntem program vs. varmı yada şikayet edebileceğimiz bir yer yardımcı olursanız sevinirim.

• kaspersky internet security'nin bu tip uygulamaları engelleyen bir popup önleyicisi var ben onu kullanıyorum rahat oluyor, ayrıca bu siteler daha sonra kaspersky merkezine gidip reklam olarak banlanıyor diye biliyorum
  • Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
  • explorer 7 firefox ikisinide kullanıyorum. Popup engelleyiciler kendi kendine açılan videolarıda engellermiki? Aynı sayfada açılıyor çünkü.
  • Aynı dertten bende müzdaribim !! Tamam para kazanmaları lazım olabilir ama ben bir sitede açılan sayfada en fazla 2 reklam olması taraftarıyım. Buranın reklamları bile fazla fazla geliyor bana. Her tarafta hoplayan zıplayan şeyler var ! Birde bazen siteye giriyosun bir şey çıkmıyo ama ta ki bir yere tıklayana kadar. Bi tıklıyosun arkasından 5 tane popup pencereleri açılıyor ! Ben kaç tane eklenti indirdim ff'da. Hiç birisi bir işe yaramadı. Umarım bir çözüm buluruz burada. Kaspersky kurmak da istemiyorum. Ben Win/ Antivirüssüz kullanıyorum :D Girerse virüs atarım formatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.