Şimdi Ara

Web Server kurmam lazım ve acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma web server kurmak istiorum kısa bir süre için ve acil lazım bu mutlaka halletmeliyim.
    sorunum şu modemim Inca im-201 gayet kullanışlı bir arayüzü var hatta port yönlendirme bölümünde saolsunlar web server mail server vs gibi hazır port yönlendirmelerini eklemişler sadece ekle diyorsunuz ve otomatik olarak portu açıyo..
    fakat ben bütün bunları yapmama rağmen kendi dış ip mi girdiim zaman modemin arayüzüne bağlanıyorum ve dışardan bir kaç arkadaşıma veriorum ip yi onlar denediinde ise hiç bağlantı kuramıolar
    easyphp kurdum bir kaç tane daha server setup ım var hepsinide denedim bi çözüme ulaşamadım

ha eğer derseniz portu :81 yap die onuda denedim modeomin port yönlendirmesi kesinlikle çalışıo emule ve torrent için gereken portları açtıım zaman yada eklediimde sorun çıkmadıu kısacası bu olayda..
    ama web server olmuyoo olmuyooo
    lütfen bilen birisi yardım etsin

• Bilen yokmu yardım edin bi yerde bişeyi unutuorum çözemedim

phptriad 'ı kur apache' yi çalıştır ,SP2 firewall engelleme yapacak kaldır , port 80 de açıksa sorun olmaması lazım , ayrıca ADSL dinamik IP için no-ip.com dan bi alt alan adı al ve client programcığını kullanabilirsin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.