Şimdi Ara

Web sayfasını otomatik yenileyen program lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi hesap sistemi olan bir web sayfasındayız. Yani bu sayfadaki hesabımıza giriş yapıyoruz...
    Tabii bu sayfada belli bir süre işlem yapmayınca sistem bizi siteden uzaklaştırıyor . Siteden düşmemek için belli aralıklarla sayfanın yenilenmesi gerekiyor.. Meselaaa biz bilgisayar başında değilken bu işi yapabilecek bir program varmı ? Daha önce bunu yapabilen ama tarayıcıdan bağımsız olarak çalışan bir program görmüştüm. Tabii o zaman lazım değildi..

Aslında bunu yapan bir web tarayıcı var ama kullanımı biraz karışık..

(bakmak isteyenler için işte link Wichio Browserhttp://www.wichio.com/index.htm

11.
    Auto Refresh: Automatically refreshes your selected Web pages at a specified rate.

)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 11 Ocak 2008; 2:03:31 >

• Frefox için eklenti var ama IE için bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

Frefox için eklenti var ama IE için bilmiyorum...

Teşekkürler kardeş..
    Bana İnternet Explorer 7 için lazım ....
  • İe için aradığın eklenti var mı bilmiyorum ama sana easy macro recorder programını tavsiye edebilirim.
    http://www.flashplayerpro.com/MacroRecorder

Bu aralar herkese bu yetenekli programı öneriyorum :) Yapman gereken programı çalıştırdıktan sonra tray alandaki ikonuna sağ tıklayıp macro editor kısmına girmek. Buradan insert keystrokes kısmından F5'i seç. Bilindiği üzere F5 çoğu uygulamada yenile komutu verir... Daha sonra insert delay kısmından ne kadar zaman aralığı istiyorsan o kadar saniye gir. Yani kaç saniyede bir F5 olacağını ayarlamış oluyorsun. File kısmından save yap. Yine file menüsünden new yap. Bu sefer run macros seç. Macro path kısmına kaydettiğin dosyayı göster. Loop times bölümünden dosyanın kaç kere arka arkaya çalışması gerektiğini ayarlayıp yeni bir save al. Bu dosyayı çalıştırdığında otomatik olarak F5 yapmış olacaksın. Kaç kere F5 olacağını loop times kısmından ayarlamıştık.

Girdiğin site 5 dakikada bir sign out yapsa, sen dört dakikada bir F5 olmasını ayarlarsın. Döngü olarak da 5 tane loop times ayarlasan, 5x4=20 dakikalığına siteden ayrılabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 11 Ocak 2008; 2:51:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: caadas
    İe için aradığın eklenti var mı bilmiyorum ama sana easy macro recorder programını tavsiye edebilirim.
    http://www.flashplayerpro.com/MacroRecorder

Bu aralar herkese bu yetenekli programı öneriyorum :) Yapman gereken programı çalıştırdıktan sonra tray alandaki ikonuna sağ tıklayıp macro editor kısmına girmek. Buradan insert keystrokes kısmından F5'i seç. Bilindiği üzere F5 çoğu uygulamada yenile komutu verir... Daha sonra insert delay kısmından ne kadar zaman aralığı istiyorsan o kadar saniye gir. Yani kaç saniyede bir F5 olacağını ayarlamış oluyorsun. File kısmından save yap. Yine file menüsünden new yap. Bu sefer run macros seç. Macro path kısmına kaydettiğin dosyayı göster. Loop times bölümünden dosyanın kaç kere arka arkaya çalışması gerektiğini ayarlayıp yeni bir save al. Bu dosyayı çalıştırdığında otomatik olarak F5 yapmış olacaksın. Kaç kere F5 olacağını loop times kısmından ayarlamıştık.

Girdiğin site 5 dakikada bir sign out yapsa, sen dört dakikada bir F5 olmasını ayarlarsın. Döngü olarak da 5 tane loop times ayarlasan, 5x4=20 dakikalığına siteden ayrılabilirsin...

Kardeş eline ve emeğine sağlık.. Çok güzel anlatmışsın.... Ama bu benim sorunumu çözmedi... Yani istediğimi bu program yapamıyor..

• Sayfayı otomatik refresh yapmak istemiyor muydun? Anlattığım yöntem bunun içindi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Sayfayı otomatik refresh yapmak istemiyor muydun? Anlattığım yöntem bunun içindi.

Ama arkaplanda çalışan bir sayfaya F5 yapmak istiyorum. Bu ise öndeki pencereye F5 yapıyor...Yinede biraz daha inceleyeyim..Belki olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Opera Browser yapıyor bunu. İlgili sayfa da sağ tık menüsünde "reload every..." diye butonu mevcut.

Edit: pardon IE7 için istiyormuşunuz görmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 11 Ocak 2008; 17:20:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

Opera Browser yapıyor bunu. İlgili sayfa da sağ tık menüsünde "reload every..." diye butonu mevcut.

Edit: pardon IE7 için istiyormuşunuz görmedim..

Teşekkürler

Arkadaşlar aradığım program buydu .... İsteyenler alttaki linkten indirebilir... .. Kullanımı çok kolay.. Program yüklenince tarayıcınızın üst araç çubuğuna bir sekme ekleniyor.. Sağ tıklatarak "Refresher Band Claas " ı etkinleştirin ve istediğiniz süreyi yazın. İşte bu kadar....

http://download.chip.eu/tr/AutoRefresher-for-IE-1.0_156402.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 12 Ocak 2008; 0:57:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.