Şimdi Ara

WEB SAYFASI HAKKINDA BİLMEM GEREKENLER VAR!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WEB SAYFASINDA Kİ HIZI YÜKSELTMEK İÇİN FOTOLARIN KALİTE VE BOYUTLARINI DÜŞÜRÜYORUM ÖYLE DE İSTİYOR İŞLETME AMA FOTOLAR COK KÖTÜ DURUMDA. NE YAPABİLİRİM NET VE DÜZGÜN OLMASI İÇİN. İNCELEDİĞİM TÜM SİTELERDE KALİTE VE BOYUTLAR YÜKSEK AMA HIZDA SORUN YOK NEDEN BÖYLE OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN.

• Photoshop ile aç genel geçer çözünürlük 800*600 dür. Ayarla ve kaydederken web sayfası için kaydet kaliteyi yüksek yap tamamdır. Hiç bilgin yoksa hıng photo presizeri indir kur resimleri istediğin çözünürlüğü topluca küçültebilirsin.Tek bir resim için en fazla 120kb olsun hızla açılır.
  • Telaşlanma, işi bilen arkadaşlar şimdi yardımına koşacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogretmenokan O kullanıcısına yanıt
    120 kb da cok yüksek 5-6 en fazla 10 kb isteniyor
  • Hocam kodlar otomatikmi boyutu ayarliyor yani 1920*1080 bir resmi otomatik olarak 100*100mu yapiyor bu arada resimleri bir yere upload edebilirsin yani hizliresim.com gibi yerlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz sadece yönetim panelini kullanıyorsunuz ve anlaşılan az bir alan örneğin 100 mb verilmiş size.Zannedersem joomla 1.5 ile kodlanmış site. Siz sitenizi kuran yada web sağlayıcılığınızı yapan kişiyle görüşüp upload olanağınızı hani en fazla 120 kb olarak ayarlatmalısınız yada az çok anlıyorsanız plesk panel ftp şifrelerini edinip kendi işinizi kendiniz yapmalısınız bu dahi mümkün olmuyorsa yukarda arkadaşın dediği gibi farklı sitelere resmi yükleyip ordan kendi sitenize çekmelisiniz.

Bu arada bana hortum arası lpg filtresi lazım ama tek göndermiyor musunuz iki tane alırsam diğeri israf olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenokan -- 25 Ağustos 2014; 20:30:56 >
  • sitedeki boyutu verebilirsen sana yardımcı olmaya çalışırım. Web görselleri genelde 72 dpi'de ve web için save edeilir. Ps'de save for web kısmı var ve jpg olarak save etmen lazım yada alt+ctrl+sol shift+s şeklinde ps'den söylediğim alanı açabilirsin. Benim sitemde kullandığım görseller max. kalitede ve en yükseği 35kb. 300dpi ve normal save yapıyorsanız zaten boyut fazla çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lpgyedekparça_58

120 kb da cok yüksek 5-6 en fazla 10 kb isteniyor

bunu arada kaçırmışım onlarda suyunu çıkarmasın, önceden ie için tasarımı gif isteyenler vardı ona benzemiş buda, 5-6 en fazla 10 nedir ya ? ps'de min 20kb'a kadar düşebilirsin gerisi çözünürlük bozar kötü görünür. Benim bahsettim boyut 600*315. Şu müşterilerin istediklerine hemen evet demeyin oluru var olmazı var. Her şeye evet deyince alışıyorlar sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.