Şimdi Ara

web programcılığı veya programcılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sbs ye girdim işte oyp puanım 395 yüzdelik dilim ise %11 türkiyede 114 bininci olmusum gerçekten bnm için çok kötü bir sonuc insanın babası fizik öğretmeni olunca feninin full olması lazımken ingilizceyi full yaptım dierlerinden battım :( toplam 18 yanlısım var boslarımda var. istediğim 2 lise vardı onlarada zor. yedekten olur diolar inş olur. anadolu lisesine gitmeyi düsünüyorum. bir kaç sorum olacak:

1- web programcılığı ile hiç ilgilenmedim sizce başlayıyımmı yoksa modelleme ve programcılığıya mı başlayayım hayalim bi oyun firmasında çalışmak. (kim istemez) .

2- acaba bu mesleklerin maaşları nasıldır. aslında maaş fazla onemli diil severek yapıyım işimi yeter bana ama maaşıda sormak lazım sizce ortalama ne kadardır ?

3- bir oyun firmasında çalışmak için programcı olmakmı daha avantajlı olur modellemeci olmakmı ?

4- modellemeci olmaksa hangi programla baslayayım ( zbrush da ustalaşırsan boş kalmazsın diyolar)

5- programcılığığa nerden başlasam uygun olur ( c++ dan başla diolar genellikle )

• ya bi yardım edin lütfen onemli bi konu olmasa bisi demiyeceğim ama lütfen bi yardım edin fikir felan soyleyin
  • Eğer istiyosan bilgisayar bölümünü seç sonra sıkıntı çekersin. İlk başlar herkes oyuna heveslenip giriyor ama bence iş bulman zor oyun firmasında ama gidicem diyorsan web programlamaya git orda daha çok şey öğretiyorlar.Proglamlamada c++ ve veritabanı öğretiyorlar bunu internet üzerinden veya arkadaşlarından öğrenebilirsin ama sen bilirsin sorun varsa sor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur. -- 19 Temmuz 2013; 11:56:29 >
  • Bir arkadaşım çok ileri düzey 3ds max uzmanı, öyleki gözünün gördüğü herşeyi çizer hiçte ayırt edemezsin.
    CRYTEK türkiye ofisini açtığında 3ds max uzmanıda alıyordu, bu arkadaşın gönderdiği referans çalışmaları dil bucuklatır cinstendi ama çocuğa hiç dönen olmadı.
    Bunu neden anlattım, oyun firmasına girme işini birdaha düşün diye :)
    Programcılık yada arkadaşın dediği gibi bilgisayar bölümü seçebilirsin, sonra üni de bilgisayar muhendisliğide okursa zaten o bölümde bütün dilleri gösteriyorlar(tabi ufak ufak, tüm programlama dillerine hakim olmayı bekleme).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.