Şimdi Ara

Web kamera otomatik açmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim yakın arkadaşım kameramı açmam için davetiye gönderiyor.Bu davetiyeyi kabul edersem kameram açılıyor.Bir yolu yokmu otomatik kameram açılsın? yani davetiyeyi kabul etmeden kameram açılmazmı yokmu bir ayarı...?

• Yok sanırım , baktım ama bulamadım
  • şu ana kadar hiç açabilen duymadım
    ama bence sen soruyu tersten soruyosun karşındakinin kamerasının davetsiz açılmasını istiyor olmayasın
    bu soruyu genelde öyle sorarlar da o açıdan
    isminde uyanık nedense böyle düşündüm
    ne biliyim bir daveti kabul etmek o kadar zormu?
  • plusdaydı sanırım davetleri otomatik kabul etme seçeneği.ama kamera için de geçerlimi hatırlamıyorum
  • arkadaşım benim ismim zaten güven uyanık
    yanlış anlamayın ben biyerd duymuştum bi sorayım dedim, hem benim için rahatlık olur.
  • kesinlikle yanlış anlamadım ama gerçekten ilginç geldi çünkü herkes karşısındakinin kamerasını izinsiz açmak
    için soru sorar onun için sordum bende acaba öylemi diye
    sen beni yanlış anlama lütfen

bu arada şimdi baktım plus ta davetleri otomatik kabul et sekmesinin yanında kamera resmide var ama denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen53 -- 21 Ocak 2007; 19:24:34 >
  • Daha önce açıldı bu konu. Böyle birşey yok, kendiniz program yazarsanız belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var arkdşlar ama 7.5 ta oluyo msn plus live 3.461 yükleyin sonrada bütün davetleri otomatik kabul et var oraya tıkladınızmı oluyo ama daha yenisini duymadım
  • BEnde DUymadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.