Şimdi Ara

Web cam olarak neyi önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Eğer para sorun değilse Philips to u cam pro almanı tavsiye ederim...
  • BU KONUDA 10 LARCA TOPIK ACILDI ARATIRSAN YARARLI OLIR SANIRIM ILK
  • apache tabi ki 45ytl lik fiyatıyla
  • Apache iyidir
  • selam arkadaşlar şu pegasusvc4u modelinin driveri lazım ya nerden bulabilirim
  • En iyisi A4TEch Görüntü KAlitesi 350 K Ve Işıga Odaklanma ayarı otomatik Çok güzel görüntü kalitesi Ama Apache ÖYle Degil Apacheyi Kendin ayarlıyorsun o yönden kötülügü war ama apache 500 K ya kadar gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulursan 350K frisby iyidir
  • sakın webcam e para baymaya kalkma çünkü 30-80$ fiyat aralığındaki bütün webcamler çok ilginçtir ki berbat görüntü veriyor, 80 doları geçince ztn fiyatın getirdiği kalite olarak iyi modeller var ama aşağısı 30 dolara kadar berbat, ve asıl ilginç olan 30 milyonluk apache, pegasus gibi webcamlerin görüntülerinin harika olması, 80 dolarlık webcamlerden falan iyi görüntü veriyorlar, birçok bilgisayarcı ztn getirmeye başladı bu webcamlari,,,, 30fps 640x480 verenler var, ve tip olarak birbirlerine çok benziyolar, siyah krom tarzı bi renkleri var ve bazılarının üstünde fener amaçlı küçük ledler var,, kesinlikle bunları al ben herkese tavsiye ediyorum belki 10-15 kişiye aldırdım 5-6 kişiyede kendim aldım hepsi fiyat/perf i görünce şoke oldular,,, bir tanesi de philips in 60 dolarlık bir modelini kullanıyodu kendi webcam inin görüntüsü de çamur gibiydi,,,, artık sen düşün gerisini

• quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

apache tabi ki 45ytl lik fiyatıyla

kesinlikle apache ama fiyatı 20 usd + kdv falan. yaklaşık 30 ytl ben 25 e almıştım
  • Eğer digital fotoğraf makinan ve tv kartın varsa WEB CAM almana gerek yok. Boşuna para verme.

Bazı digital kameraların web cam özelliği var usb den bakabiliyorsun. O zaman TV kartı almana gerek kalmıyor. (Hehe sende olmuş olsa ne alayım diye sormazdın.

Ama usb desteklemiyorsa hepsinin video portu var tv den bakmak için onu tv kartına bağalayacaksın.
    Yok şu kalite yok bu kalite iyimi kötümü sorunun olmayacak direkt dvd kalitesinde chat yapacaksın heheh tabi hattın iyi ise.

Ama illa alacağım diyorsa ucuz bişi al. 4 - 6 ışıklı olanlardan. 20-30$ gibi bişi. Fazlada para verme sonra boşuna üzülme. Verdiğin paraya değmiyor çünkü.

Sevgi ve saygılarıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrTeach -- 30 Ekim 2005, 23:26:23 >
  • herkez apache diye tutturdu apache ile A4tech arasında fark yaparsanız A4tech daha kaliteli onun otomatik ışıga odaklanma ayarı falan var apachede kendin ayarlıyorsun + Apache 1 yada 2 kez düştügünde merceği önce olduğu için cabık bozula biliyor genede kendiniz bilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.