Şimdi Ara

Web 3.0 Coinleri Nelerdir Kazanç Potansiyelli Yenilikler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüze bomba gibi düşen web 3.0 coinleri ve tokenleri hangileridir? En çok kazanç getirebilecek potansiyelli web 3.0 ve metaverse coinlerini içeren ilgili makalemize devam ederek bilgilenebilirsiniz. Web3 olarakta adlandırılan Web 3.0 blok zincirlerine dayalı ve internetin merkezi olmayan sürümünün bir fikridir. 2020’den itibaren kripto para seven insanlarında katkılarıyla günümüze kadar popülerlik kazandı.


    Web 1.0 (1989-2005): Statik web olarakta isimlendirilen Web 1.0, 1990’larda sınırlı bilgilere erişim sunmasına rağmen ilk ve en güvenli internetti. 1989 yılından 2005 yılına kadar kullanımına devam edildikten sonra Web 2.0’a geçiş yapıldı.


    Web 2.0 (2005): Web 2.0 diğer adıyla sosyal web; JS (Javascript), HTML5, CSS3 vb. teknolojilerdeki gelişmelerle beraber interneti çok daha etkileşimli hale getirdi. Youtube, instagram, facebook, wikipedia ve benzeri daha pek çok kullanıcı deneyimi yüksek etkileşimler sunan web siteleri, platformları oluşturulması sağlandı.


    Web 3.0: Web3, AI yani yapay zeka aracılığıyla kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı hedeflemekle beraber 3D grafikler, yapay zeka, anlamsal ağ ve her yerde kullanılabilmesi şeklinde dört temel özellikten güç alıyor.


    Web 3.0 Tokenleri Hangileri ? Web 3.0 Coinleri


    En popüler Web3 diğer adıyla Web 3.0 coinlerine, tokenlerine değinelim isterseniz. Makalenin genelini kapsamakla beraber bu yazıda anlatılanlar yatırım tavsiyesi değildir. Şimdi sizlere kazanç potansiyel yüksek web 3.0 coinleri ve tokenlerini sıralayalım.

    1. Chainlink (LINK)
    2. Filecoin (FIL)
    3. Theta Network (THETA)
    4. The Graph (GRT)
    5. Basic Attention Token (BAT)


    İşte sizlere en popüler ve potansiyelli Web 3.0 coinleri. İlgili coinlerin büyük bir bölümü Binance ve popüler borsalarda listelenmiş vaziyette. Bunun dışında ilginizi çekebilecek diğer popüler Web3 kripto paraları ise:


    • HoloChain (HOT)
    • Helyum (HNT)
    • Bittorent (BTT)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.