< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enxg -- 14 Ocak 2025; 17:9:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme (44. sayfa)

-
-
Helal olsun uğraşıp istediğinizi almışsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Nays 1.7.0 sürümüyle temassız ödemeyi bugün 2 farklı yerde denedim, sorunsuz çalıştı.
Son güncelleme bende işbankası uygulamasını kullanılmaz hale getirdi. Maşallah dediğim 2 gün yaşamıyor.
_____________________________ -
yapı kredi çalışıyor mu arkadaşlar kullanan varmı ? iş bankası kredi kartı patladı kapattırmak zorunda kaldık
ypkrediye transfer olmak durumunda kaldık
hocam ben bunu denedim ama android studioda emüle etmeye çalışırken hata veriyor
PANIC: CPU Architecture 'arm' is not supported by the QEMU2 emulator, (the classic engine is deprecated!)
Hocam inanın hiç fikrim yok, internette az baktım daha çok M serisi işlemcili Mac kullanıcıları almış bu hatayı, onlar haricinde de bu hatayı alanlar arasında sil yükle ile çözenler var. Önceki attığım Nays sürümünden sonra güncelleme geldiği için kullanamadınız sanırım. Ben Akbank'a geçtim, ama yarın boş vaktim olursa sizin için güncel Nays APKsı çıkarmaya çalışırım.
Bu arada Akbank'ın saatten ödeme desteği çok iyi çalışıyor, Nays'ın aksine saatin ekranını açık tutma zorunluluğu yok. (Bu baya işkence oluyordu fener açmak falan gerekiyordu saati çevirince ekran kapandığı için) Geçmeyi düşünen olursa ben baya memnunum.
Nays 1.7.2 sürümünü yükledim, aynı şekilde GeminiMan WearOS Manager ile yükleyebilirsiniz. Artık Nays kullanmadığım için sürekli yeni sürüm yükleyemeyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enxg -- 23 Şubat 2025; 22:56:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Aslında linke girdiğinizde istememesi lazım çünkü o key zaten linkin içinde var. Linki kopyalayıp tarayıcınızda öyle açıp deneyebilirsiniz. Gene olmazsa key: wXfz5c5zlVWJZNMCfB2OMw
Teşekkürler hocam yükledim şuan temassız geçerken saat ile telefon bağlantısı gerekiyor mu peki daha önce hiç denemedim akbank kullanmadığım için ya da uygulamanın açık olması, bir de şuan saat üzerinde hesabım açık iken telefonumdan girersem temassız işlemi bozuluyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nays için saatte hesabınıza girip temassızı açın, temassız aktifleştikten sonra saatiniz tek başına ayrı bir kartmış gibi davranıyor, telefon bağlantısı gerekmez. Nays'a telefonunuzdan girdiğinizde kapanmaz, saatteki Nays uygulamasına da daha girmenize gerek yok. Fakat Nays saatin ekranı kapalıyken ödemeye izin vermiyor, saatin ekranı da bileğinizi çevirdiğinizde kapanabilir, ödemeden önce saatin fener özelliğini açarsanız bileğinizi çevirseniz bile ekran kapanmaz. Denemek için operatörünüz uygulamasını deneyebilirsiniz, tüm operatörlerin uygulamalarında temassız ödeme seçeneği var, saati değdirince kart no geliyorsa çalışıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enxg -- 26 Şubat 2025; 13:3:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben bütün hesap ve işlemlerimi işcepe taşıyacağım. Akbank saat ile ödemede bir sorun yaşamıyorum ancak işcep pek denemedim. Aktif olarak saat ile ödemede işcep kullanan var mı, herhangi bir sorun çıkarıyor mu acaba.
2 gün önce galaxy watch 7 aldım. Yıllardır da iş bankası kullanıyorum. İlk yaptığım şey nfc ödeme için iş cep uygulamasını kurmak oldu. 2 gündür her alışverişimde saatten ödeme yapıyorum, sıfır sıkıntı. Telefonun yanımda olmasına bile gerek yok. Sadece saatten nfc'yi, sonrasında da iş cep uygulamasını açıyorum yetiyor. Zaten iş cep uygulamasını açınca saati pos cihazına doğru tutun diyor. Tık diye okuyor hemen.
_____________________________ 366. gün ve yine bir karınca misali. -
iş bankası ile ödeme yapabilmek için illa kredi kartının olması gerekiyor mu? bende vadesiz hesap var bankamatik kartı. ona tanımlama yaparsam öyle ödeme olur mu saatten
Yanıtınız için teşekkür ederim. Dün iki defa deneme fırsatım oldu, sorunsuz olarak çalıştı. Ekran kapalıyken okuttum. Normalde akbankta ekran kapalıyken ödeme yapamıyordum ben. Telefonda da yine 2 defa denedim, juzdan uygulamasından daha hızlı okudu nfc. Sanırım geçiş için yeterli bir durum artık :)
NFC ile ödeme için internet bağlantısı gerekmiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eski kullanıcı adım : Sefid.dL
Eski şifrem : k_4547203ddsa
bir aşk şarkısı söylüyordun ki,
birden sustun.
düşmemek için saçlarına tutundu dünya.. -
Gerekmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Susurluk Public Library -
Evet yapabiliyorsunuz, işcep değil maximum üzerinden oluyor banka kartı ile ödeme. Maximum uygulamasını yüklendikten sonra banka kartı ayarlarına girip saat ile ödemeyi aktif hale getirebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X