Şimdi Ara

WD1600AAJS raid 0 performans resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • western digital 1600aajs hem tek hdd olarak çift hdd yani raid 0 olarak test ettim.sonuçlar güzel ve oldukça sessiz.

• tek hdd

• hddtune prog.

• arkadaşlar bu arada sistemim:
    E4300@3.0ghz
    MSI P6N SLI-FI
    2*1 GB 667 ram
    daha önce 2*80 gb samsung hdd,i raid 0 olarak yaklaşık 2 senedir kıllanıyordum hdd,lerden biri bad sector olunca 2 tane western
    digital aldım.çok memnunum hem sessiz hem serin.yalnız abime bir tane aldık hepsiburadadan üründe wd1600aajs yazıyordu bize gelen wd1600js idi.yalnızca weblebi.com,da buldum ve iki tane aldım.tek başınada ortalama 63 mb/s hızı var.bu orana ancak 320 seagate 16mb cache,li diskle ulaşılıyor.ilgilenenler için link veriyorum.
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=fDOWCX-Ia7nTFaKUPEd98w
    resimde eski samsung raid 0 disklerin testi var.

• Ben de bu diskten iki tane almayı düşünüyorum anakartın nvidia çipsetli olmasına rağmen bence çok iyi sonuç almışsın...Tebrikler
  • aynı programla 8 mb testinde benim sonuç aşağıda bu iyi mi kötü mü onu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeFeD -- 12 Haziran 2007; 23:00:53 >
  • arkadşalar bende 298 nvidia trpire kullanıyom konuyu başlatan arkadaş gibi değerli bana kotu geld.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Raid 0 SSD Test sonuçlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar burda önemli olan average read,tir.günlük uygulamalarda bize performansı farkettirecek olan average read değerleridir.
  • Bende bu modelden almayı planlıyorum........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.