Şimdi Ara

WD TV Live HD Media player yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba cihazı dün satın almıştım kurulumu bugun yapma şansım oldu, ancak sabahtan beri uğraşlarım sonuç vermedi , ekrana sadece ürünün logosu gelmesine rağmen kumanda hiçbir fonksiyonu görmüyor ve alet üzerindeki ışığı yanıp yanıp sönüyor bu şekilde kalıyor. Aletin açma kapama tuşu olmadığı için fişi çıkartıp taktım, uzun süre bekledim, açtım harici diski takip bekledim evde 3 çeşit var 3 ünüde ayrı ayrı denedim, sonuç vermedi böyle bir şey başına gelen varmı ne yapmam lazım.

Teşekkürler.

• harddiskiniz 1 tb filansa ilk taraması çok uzun sürer birde hdd doluysa ilk taraması işkendi gibi olur taradıktan sonra hiçbir sorun kalmaz diğer takmalarında sadece yeni eklenen bir dosya varsa onu tarar sadece birde hdd bilgisayardan scandisk yap tekrar tak cihaza düzelecektir.
  • 1 gün boyunca 4gb hariciden tut 1tb harici diske kadar denemediğim alet kalmadı, bekle bekle aynı şey, bende cihazı götürüp geri verdim aldığım mağazanın başka bir şubesi az çok tahmin ettikleri bir sorun gibi geldi bana, sorun çıkartmadan geri aldılar başka bir kutuyla değiştirdim aldığım yerdede görevliye denettirdim menü gelir gelmez heyecan yaptım :) sanırım bu ekrana hiç gelemediniz dedi görevli, eğer o ki ilerde tekrar böyle bir sorun yaşamazsam cihaz güzel başınada böyle bir şey gelen olursa hiç uğraşmadan aldığınız yer ile iletişime geçmeniz.
  • 4 gün önce Vatan dan aldığım WD live ile aynı durum benimde başıma gelmişti, aleti ilk çalıştırdığımda açılışta logo çıktı, sonra harici diski okudu ( alet üzerindeki her iki ışıkta yanıyordu ) ancak LCD de görüntü vs. hiçbirşey yoktu, defalarca denememe rağmen hep aynı olay oldu, hatta forumdaki bu bölümü okuyunca da WD yi iade etmeye karar vermiştim ki, bir arkadaşım HDMI kabloyla oynamamı önerdi , sorunu hdmi kabloyu değiştirerek çözdüm. elimdeki diğer HDMI kabloyu takınca menüler vs. geldi, güncellemesinide yaptıktan sonra şimdi gayet güzel çalışıyor ve gerçekten şimdilik çok memnunum. ( elimdeki her iki kablo yanılmıyorsam HDMI 1.3 )

Bu arada belirteyim sonraki kullanımlarımda bir kere daha böyle bir şey oldu bu sefer HDMI kablonun WD live a takılı kısmını biraz ileri geri yukarı aşağı oynatınca görüntü yeniden geldi. Yani problem bazen HDMI kabloda olmayabilir, HDMI kablonun takıldığı yerdeki temassızlıktan da olabilir.
    Aynı olay ileride başına gelebilecek arkadaşlar önce HDMI kabloyu ileri geri yukarı aşağı oynatırlarsa olmazsa yeni HDMI kablo takarak belki iadeye gerek kalmaksızın problemi çözebilirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Full HD Media Player
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.