Şimdi Ara

WD TV LIVE 219TL KDV DAHİL VATAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam ben açacaktım konuyu benden önce davranmışsınız.
    Vatan bu kampanyayı daha önce de yaptı. O zaman ben açmıştım konuyu.
    İyi fiyat

Ama bu fiyata çok satılmaya başlandı artık. Ürün gerçek değerini buldu sonunda Türkiye'de
    Yurtdışında 120 Dolara satışa çıkan bir ürün sonuçta
  • Arkadaş şu world karttan çektiğimi hiçbir şeyden çekmedim yine bu karta indirimi yapmışlar.
  • Worldcard'tan niye şikayet ediyorsunuz onu anlamadım. Yapıkredi müşteri desteği en iyi banka bence. Biraz gecikmeli de olsa bir senedir kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Vatanın world fiyatı ile nakit fiyatı arasında fark yapması ise apayrı bir konu.

Bu arada güzel bir fırsat, şuan ihtiyacım yok, ama ilerde alabilirim.
  • Vatan çok saçma sapan bir mağaza. İnternette 219 TL yazıyor. Dün mağazasına uğradım. 248 TL dedi. Neymiş efendim sadece internetten alırsak 219 liraymış. Ozaman sorarlar adama, bunu 219 a verebildiğine göre mağazadan alış veriş yapanları kazıklıyorsun değilmi. Adama nakit verirsin world card ile daha ucuza alırsın, yok efendim mağazadan daha ucuza internetten alırsın vs vs. çok saçma sapan sistemleri var.
  • Merhaba, forumu takip ederken bu ürüne rastladım. Uzun zamandır almayı düşünüyordum. Tam alırken yeni bir indirim ile karşılaştım ve iki ürünü birlikte aldım.
    Bence WD TV Live Player ile birlikte bu ürünü almak çok açık bir fırsat oldu benim için. Sizle de paylaşmak istedim.

ilgilenen arkadaşlar için son 95 ürün kalmış.
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaar3200abk-2,5-320-gb-elements-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=39596

• sorunlu degil mi o seri ? millet saydiriyordu .. ayrica 21 Nisan'da uye olan, ilk ve tek mesaji da boyle birsey olan bir uye icin bilmiyorum forum ne dusunur, ama ben magaza calisani oldugunu dusunurum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    2 yıl önce açıldı
    Taşınabilir monitör 2850 TL
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stokta son 23 adet görünmesine rağmen satın alma seçeneği çıkmıyor. Rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

Stokta son 23 adet görünmesine rağmen satın alma seçeneği çıkmıyor. Rezalet.

Aynısını yazmak için girdim 23 adet gözüküyor fakat satış yok.Müşteri hizmetlerine 9 dakika bekleyip ulaştıktan sonra yanlışlık var düzeltiyoruz dediler hala bekliyorum.

Ayrıca sabah aradığımda ürünü söyleyi aynı mağazadan alabileceğimi söyleyen ve beni boşuna mağazaya gönderten müşteri temsilcisine de selamlarımı söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

Stokta son 23 adet görünmesine rağmen satın alma seçeneği çıkmıyor. Rezalet.

Aynısını yazmak için girdim 23 adet gözüküyor fakat satış yok.Müşteri hizmetlerine 9 dakika bekleyip ulaştıktan sonra yanlışlık var düzeltiyoruz dediler hala bekliyorum.

Ayrıca sabah aradığımda ürünü söyleyi aynı mağazadan alabileceğimi söyleyen ve beni boşuna mağazaya gönderten müşteri temsilcisine de selamlarımı söylüyorum

işi bilmeyen dengesiz bir musteri temsilcisine denk gelirseniz ayvayı yediniz ben iade için 3 tane farklı temsilci ile görüştüm en sonuncusu işi çözmüştü arkdas buarada düzeltmişler aldım gitti bir tane bende

• http://www.teknodonanim.com/forum/media-playerlar-1814/89491-western-digital-wd-tv-live-hd-media-player-incelemesi.html güzel bir inceleme yapmışlar wd ile wd live arasındaki farklarda yazıyor
  • Yukarıda bir linkte yazılan Elements diskini araştırmadan almayın. Sorunlu olduğu ile ilgili çok fazla kullanıcı yorumu vardı.

Ayrıca Vatan'ın telefon müşteri hizmetleri mal ötesi. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. İlla mağazaya gidip tam olarak öğrenebiliyorsunuz. Ama özellikle ankara çukurambar mağazasında çalışanlar bilgili ve ilgili.

Neyse haticeye değil neticeye bakalım. WD TV Live süper sıcak fırsat. HDMI'den film izleyen herkese şiddetle tavsiye ederim (Ben düz WD TV kullanıyorum çok memnunum).

Şu güne kadar bir çok ürünü Vatan'dan aldım, teslimatta, sorunlu çıkan ürünlerde çok yardımcı oldular. Zaten forumdaki diğer mesajlarda da bunu ısrarla belirtiyorum.

Çoğunuz katılmaz ama, tek derdi cebimdeki parayı almak olan yabancı sermaye marketlerden alışveriş yapacağıma, yerli bir firmadan alışveriş yapmayı da yeğlerim.
  • Bende aldım kaldı son 2 adet kalmış.
  • 246 TL olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xao

Yukarıda bir linkte yazılan Elements diskini araştırmadan almayın. Sorunlu olduğu ile ilgili çok fazla kullanıcı yorumu vardı.

Ayrıca Vatan'ın telefon müşteri hizmetleri mal ötesi. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. İlla mağazaya gidip tam olarak öğrenebiliyorsunuz. Ama özellikle ankara çukurambar mağazasında çalışanlar bilgili ve ilgili.

Neyse haticeye değil neticeye bakalım. WD TV Live süper sıcak fırsat. HDMI'den film izleyen herkese şiddetle tavsiye ederim (Ben düz WD TV kullanıyorum çok memnunum).

Şu güne kadar bir çok ürünü Vatan'dan aldım, teslimatta, sorunlu çıkan ürünlerde çok yardımcı oldular. Zaten forumdaki diğer mesajlarda da bunu ısrarla belirtiyorum.

Çoğunuz katılmaz ama, tek derdi cebimdeki parayı almak olan yabancı sermaye marketlerden alışveriş yapacağıma, yerli bir firmadan alışveriş yapmayı da yeğlerim.

Teknoloji marketlerinden en çok alışverişi Vatan'dan yapıyorum. Sahibi Artvin'li biri ama bildiğim kadarıyla belli bir hissesi Yunan'lılara satıldı. Öyle tamamen yerli bir firma sayılmaz artık. :)

• ben 217 tl den kaptım bi tane.. ama hd tv yok o ayrı onuda sonra alırız nasipse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverWolf

quote:

Orijinalden alıntı: xao

Yukarıda bir linkte yazılan Elements diskini araştırmadan almayın. Sorunlu olduğu ile ilgili çok fazla kullanıcı yorumu vardı.

Teknoloji marketlerinden en çok alışverişi Vatan'dan yapıyorum. Sahibi Artvin'li biri ama bildiğim kadarıyla belli bir hissesi Yunan'lılara satıldı. Öyle tamamen yerli bir firma sayılmaz artık. :)

Eski Vatan çalışanıyım %100 Vatan Ailesine ait bir şirket hiç bir ortaklık yok ve yabancılara kafa tutan en sağlam Yerli firma işim gereği fiyatlarını devamlı takip ediyorum iyi bulduklarımı buraya yazıyorum %100 yerli firma

• yunan denilmesinin altında yatan nedeni söyliyim ben size. eskiden vatan finansbank la haşir neşirdi biliyosunuz.ama şimdi yapı krediyle anlaşmalı vatan.finanbank işte o zamanlar yunanlılara satıldı.o zaman işte bu yanlış lanse edildi ve vatandasatıldı denildi.alakası yok %100 vatan ailesine ait
  • Jiletce ve Kafein34 arkadaşlara teşekkür ediyorum. İstemeden de olsa insanları yanlış bilgilendirmeye alet olacaktım. Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. Gerçekten de web'de biraz araştırma yaptım ama Vatan'ın ortaklığı ile ilgili herhangi bilgi bulamadım. Vatan Bilgisayar alışveriş tercihlerimde 1. sırada olmaya devam edecek..
    Bu arada dünkü olayı anlatayım. Bir arkadaşım hoparlör istedi. Creative SBS 245 işini görür dedim ve 25 lirasını aldım çarşıya çıktım. Fiyatları bu civardaydı. Yolumun üzerindeydi Bimeks, fiyatını sordum. 27 TL üzerinde fiyat verdiler. NT mağazasına uğradım indirimli kitap alacaktım. 24 küsüre aldım SBS 245'i. Nereden alırsanız alın fiyat Bimeks'ten uygun oluyor.. Az önce Bimeks'in sitesine baktım Creative SBS 245 Web İndirimli 22.24 TL gözüküyor. Fiyatı zaten 23-25 TL olan bir ürüne nasıl oluyor da %20 indirim yazıyorsunuz? Üstüne bir de kargo eklenir..

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1023&uid=20998 %20 indirimli 22.24 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sbs_245-sbs-245-1+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=26293 indirimsiz normal fiyat, 6 taksit veya havaleli fiyatı 21 TL.. yoruma gerek var mı?

• Vatan'da böyle saçma sapan kampanya problemlerine daha önce de şahit oldum, bu sefer de stokta 23 adet görünmesine rağmen Satın al / Sepete at seçenekleri yerine Stoğa gelince bildir tarzı (üzerine kliklenemeyen) bir seçenek mevcuttu. Daha sonradan düzeltmişler, başkaları faydalanmış. Ben sonraki saatlerde müsait olmadığımdan sonra alanlar stoğu tüketmiş. Bu durum müşteriyi mağdur etme değildir de nedir? Aynı durumla birkaç ay önce yine karşılaşmıştım, saçma sapan bir durum, kınıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.