Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birol.

insomniacc kardeş bende vatanın sitesinden sepete ekledim ama hala almadım. daha önce vatandan online alışveriş yapmadım nasıl? güvenilirmi* yoksa cumartesi gidip kendi adana mağazasından alıcam. bide gen 2 olarak geliyor kesin demi. sana gek 2 yollamışlar bize gen 1 çıkar felan? mağazadan alsak aynı kampanya geçerlidir demi yoksa bu kampanya sadece online alışveriş içinmi geçerlidir?

daha onceden de online alisveris yapmistim vatandan. herhangi bi sorun yasamadim. sadece kargo takiplerinde bi sorun var. siparisim 2 gunde geldi
    ama siparis takibine girdigimde sitede hala kargoya verilmeye hazir yaziyordu ama coktan ulasmisti kargo elime. herkese gen 2 yolluyorlar sanirim
    cunku almadan once bir magazayi araip sordum elimizde gen1 kalmadi butun urunlerimiz gen2 demisti. sanirsam kampanya sadece internet sitesinde
    ama yine de bi tel acip sorabilirsin

• Arkadaşlar dün akşam ilginç bir şey oldu. cihaz açılmadı. bir iki daha denedim yine tepki yok. ancak disk ışığı yanıyordu. sonra güç kablosunu çıkarıp taktım. Şimdi çalışıyor. defalarca kapatıp açtım. şu an sorun yok. Neden oldu ki acaba? Vatandan almıştım. Gidip değiştirsem mi acaba .Daha 1 hafta olmadı.
  • vatan daki kampanya sona ermiş biraz önce alım dedim harici hardisk alırken altta çıkıyordu alet özel fiyat diye şimdi yok. Bende yarın adanaya gidip vatandan yada mediamarkt felan bakacam. acaba en uygun fiyat nereden alabilirim. bide bunun yanına hdmı kablo(altın uçlu iyisinden tavsiyeniz varmı), birde optik ses kablosu (tavsiyeniz varsa gene sevinirim) alıcaz . başka ne almak lazım acaba.lcd ve ses sistemi derseniz onlar var:))
  • geçen hafta electroworld de 189 liraydı şimdi 219 olmuş :-S acaba haftasonuna özel indirim mi oluyor?!
  • peki arkadaşlar...dts'li WDTV ile egreat r1 veya dark media mania arasında hangisini tercih edersiniz ve neden?
    WDTV başlığı altında sordum...garip gelebilir...ama tercih eden arkadaşlar en azından neden bu diğerleri varken WDTV seçtiler diye cevaplayabilirler....yanı egreat r1 ve dark media mania'ya göre artıları eksileri nedir????
  • sanırım sigma chip. bu işte en iyisi o diyorlar..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

geçen hafta electroworld de 189 liraydı şimdi 219 olmuş :-S acaba haftasonuna özel indirim mi oluyor?!

evet haftasonları kampanyalı fiyattan satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

geçen hafta electroworld de 189 liraydı şimdi 219 olmuş :-S acaba haftasonuna özel indirim mi oluyor?!

evet haftasonları kampanyalı fiyattan satılıyor

bir ara araştırıyordum hafta sonları genelde electroworld indirim yapıyor.takip edin yakalıycaksınızdır
  • tamam bugün gidip bi fiyatına bakayım inmiş mi diye.
  • arkadaşlar şimdi bu aleti optik ses çıkışından benim sony dav-dz880 ses sisteminin optik ses girişine bağlayınca 5.1 filmlerin sesini 5.1 olarak tam verecek kesin değilmi? ac3 ve dts sesleri orjinali gibi alabileceeğim demi? ses sistemi dts destekli? bir yardımcı olursanız alma sebeplerimin en başında bu geliyor?? şimdiden teşekkürler:)
  • arkadaşlar benim kuzen bluray film indirmiş 40 gb boyutunda.rip deil yani.içinden bir sürü dosya cıktı diyo bunu wd media playerda nası oynatıcak yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyaegr

arkadaşlar benim kuzen bluray film indirmiş 40 gb boyutunda.rip deil yani.içinden bir sürü dosya cıktı diyo bunu wd media playerda nası oynatıcak yardımlarınızı bekliyorum..

cihazınız iso tek dosya halinde çalıştırır.
  • Fiyatlar için gittigidiyor'u takip edin arkadaşlar. Bazen gayet uygun fiyata sıfırları satışa sunuluyor. Ben 199 liraya aldım (peşin fiyatına 3 taksitle). Şimdi kargolanmasını bekliyorum. Lakin bir sorum olacak. Evimde ses sistemim yok, cihazı Bravia 32" Hdready tv'nin dahili hoparlörüyle kullanmak durumundayım. Diyorum ki acaba 50 Liraya logitech'in s220 serisi 2+1 ses sistemini alsam, gerçekten bayağı farkeder mi? Ayrıca s220 direkt olarak bağlanabiliyor mu wdtv'ye? Veyahut herhangi bir aparat mı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orijinalden alıntı: kimyaegr

arkadaşlar benim kuzen bluray film indirmiş 40 gb boyutunda.rip deil yani.içinden bir sürü dosya cıktı diyo bunu wd media playerda nası oynatıcak yardımlarınızı bekliyorum..

cihazınız iso tek dosya halinde çalıştırır.

teşekkür ederim isoya cevirmede özellikle önerdiginiz bi program var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyaegr -- 28 Şubat 2010; 16:03:18 >
  • arkada;lar yen' customf'rmvare cikti wifi ozellik kazandirildi
    test surumu
    http://rapidshare.com/files/356428641/1.01.77.WDLXTV-G2-0.4.1.0.zip
    rap'd=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysndnz -- 28 Şubat 2010; 21:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysndnz

arkada;lar yen' customf'rmvare cikti wifi ozellik kazandirildi
    test surumu
    http:/****.com/files/356428641/1.01.77.WDLXTV-G2-0.4.1.0.zip
    rap'd=share

ben bu firmware'i dünden beri indirmeye çalışıyorum, sağolsun rapid free bir türlü vermedi premium'da yok indiren başka bir adrese upload ederse herkes faydalanır, Bu arada siz denedinizmi bu firmware'i wi-fi sorunsuz çalışıyormu, yada çalışıyormu ?
  • bir soru sormuştum ses olayıyla ilgili ama cevap alamadım arkadaşlar???? bi el atsanız??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orijinalden alıntı: ysndnz

arkada;lar yen' customf'rmvare cikti wifi ozellik kazandirildi
    test surumu
    http:/****.com/files/356428641/1.01.77.WDLXTV-G2-0.4.1.0.zip
    rap'd=share

ben bu firmware'i dünden beri indirmeye çalışıyorum, sağolsun rapid free bir türlü vermedi premium'da yok indiren başka bir adrese upload ederse herkes faydalanır, Bu arada siz denedinizmi bu firmware'i wi-fi sorunsuz çalışıyormu, yada çalışıyormu ?

bendede ayni durum sozkonusu bende indiremedim
  • Ben daha önce LIVE alıp 15-20 gün sonra iade etmiştim. Sürekli ağdan kopuyordu. Bir de yazılımını güncelleştirdikçe ve kullandıkça daha KÖTÜYE gidiyordu cihaz.

GEN-2 yi yeni aldım.
    Yazılımı 1.01.70 olarak çıktı. Şimdilik bir sorun göremedim.
    Denediğim tüm video-ses formatlarını rahatça okuyor.İleri-geri sarma iyi.
    Zaten net dışında tüm özellikler aynı LIVE ile.

LIVE'da başıma gelenler olmasın diye önce sizlere sorayım.

Üstünde gelen 1.01.70 yazılımını değiştireyimmi? Direk 1.01.75 ve 77 yi indirdim.

Bir de Custom yazılımı 1.01.77.WDLXTV-G2-0.4.1.0 indirdim.
    Tam 31.2 MB. Bunu yükleyip kullanan var mı?
    Wi-Fi özelliği dışında başka + ları var mı?
  • merhabalar..acaba bu üründe divxler için upscalling özelliği varmı??
    benim film arşivim divxlerden oluşuyor upscallingin divxleri daha bi netleştirdiğini ekrana sığdırdıgını falan duymuştum acaba divx için herhangi bir wd tv modelinimi yoksa örneğin upscalling özelliği olan philips 5990ımı tavsiye edersiniz??
    Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.