Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncel fiyat farkı ortalama 70-80 lira civarı. (40 lira civarı adaptörde eklenince 110-120 olur)

bu düşebileceği gibi çıkabilir de.. kampanya yapıyor çoğu zaman firmalar takip edin.

artı ve eksi yönleri ile birlikte düşünerek siz karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 17 Ocak 2010; 14:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

güncel fiyat farkı ortalama 70-80 lira civarı. (40 lira civarı adaptörde eklenince 110-120 olur)

bu düşebileceği gibi çıkabilir de.. kampanya yapıyor çoğu zaman firmalar takip edin.

adaptör şartmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

güncel fiyat farkı ortalama 70-80 lira civarı. (40 lira civarı adaptörde eklenince 110-120 olur)

adaptör şartmı acaba

ağa baklanacaksan şart tabii..

live konusunda bir arkadaş dün aldığı ürününü 230 a bırakabileceğini belirtmiş..

eğer güvenebiliyorsan bir irtibata geç istersen..

• Live'da dahili ethernet var. En büyük avantajı bu. 3-4 ay sonra bendeki Gen1'i satıp Live almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 18 Ocak 2010; 0:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofokles2000

Live'da dahili ethernet var. En büyük avantajı bu. 3-4 ay sonra bendeki Gen1'i satıp Live almayı düşünüyorum.

hocam live ama kablolu olarak internetimiz olsa baglayabiliyoruz dimi artı gen 2 nin özellikleride var live da ilaveten degilmi? kusura bakmayın yabancı bir konu benim için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: sofokles2000

Live'da dahili ethernet var. En büyük avantajı bu. 3-4 ay sonra bendeki Gen1'i satıp Live almayı düşünüyorum.

hocam live ama kablolu olarak internetimiz olsa baglayabiliyoruz dimi artı gen 2 nin özellikleride var live da ilaveten degilmi? kusura bakmayın yabancı bir konu benim için..

Gen2 + yukarıda belirttiğimiz diğer özellikler = Live..

Umarım açıklayıcı olmuştur..
  • Bence 70-80 lira fark vermeye değmez işlemcileri vs herşey aynı
    dişe dokunur tek fark ethernet
    onuda ağa bağlamayacaklar için önemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccmeric -- 18 Ocak 2010; 13:58:32 >
  • Merhabalar,

Bir konuyu danışmak istiyorum. Geçen haftaya kadar 1. jenerasyonunu kullandığım bu media playerın (DTS decode ettiği için) bu hafta 2. jenerasyonunu aldım. Lakin film seyrederken bir kaç dakikada bir görüntü, 1-2 saniyeliğine gidiyor sonra tekrar geri geliyor. Televizyondaki ekran sanki cihaz kapatılmış yada hdmi kablosu çıkarılmış gibi boş/mavi bir ekrana dönüşüyor sonra tekrar geri geliyor. Firmware problemi olduğunu düşünerek, en güncel versiyonu yükledim. Sonra HDMI kablosunun yönlerini değiştridim daha sonra media playerın setup'dan ekran ayarlarını otomatikten manuele getirerek denemeler yaptım ama sorunu çözemedim. Bir tek HDMI kablosunun yerini değiştirmek sorunu biraz azalttı gibi görünüyor. İlk önce problemin HDMI kablosunda olduğunu düşündüm ama 1. jenerasyon playerda bu sorunu hiç yaşamadığım için media playerın kendisinde bir problem olabileceğini düşünüyorum. Yeni bir HDMI kablosu almadan yada cihazla ilgili garanti başvurusu yapmadan önce forumdaki arkadaşlara danışmak istedim...

İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Walky1

Merhabalar,

Bir konuyu danışmak istiyorum. Geçen haftaya kadar 1. jenerasyonunu kullandığım bu media playerın (DTS decode ettiği için) bu hafta 2. jenerasyonunu aldım. Lakin film seyrederken bir kaç dakikada bir görüntü, 1-2 saniyeliğine gidiyor sonra tekrar geri geliyor. Televizyondaki ekran sanki cihaz kapatılmış yada hdmi kablosu çıkarılmış gibi boş/mavi bir ekrana dönüşüyor sonra tekrar geri geliyor. Firmware problemi olduğunu düşünerek, en güncel versiyonu yükledim. Sonra HDMI kablosunun yönlerini değiştridim daha sonra media playerın setup'dan ekran ayarlarını otomatikten manuele getirerek denemeler yaptım ama sorunu çözemedim. Bir tek HDMI kablosunun yerini değiştirmek sorunu biraz azalttı gibi görünüyor. İlk önce problemin HDMI kablosunda olduğunu düşündüm ama 1. jenerasyon playerda bu sorunu hiç yaşamadığım için media playerın kendisinde bir problem olabileceğini düşünüyorum. Yeni bir HDMI kablosu almadan yada cihazla ilgili garanti başvurusu yapmadan önce forumdaki arkadaşlara danışmak istedim...

İyi günler

Bende de daha önce problemsiz kullandığım hdmi kablosu wd tv ye takınca çalışmadı. Kabloyu baya kurcaladıktan sonra görüntüyü almaya başladım. Şimdi kabloyu kesinlikle yerinden oynatmıyorum. Bence sen önce başka bir hdmi kablosu ile yada komponent bağlantı kablosu ile dene. Eğer sonuç alamazsan garantiye gönder.

• 10 TB lık güncel full hd 1080p bluray mkv film arşivim var ihtiyacı olan msn_mehmetozkan@hotmail.com eklesin.Aradığınız her filmi bulabilirsiniz arşivimde.
  • Arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum yazılanlar ürünün özellikleri ilk versiyonundan beri ilgimi çekiyordu hatta bir sitenin forumunda ürünü bile tanıttım uzun süre Türkiyeye gelmeyince MKV oynatıcı farklı bir ürün arayışına girdim bizim ufaklığın isteği doğrultusunda PS3 aldım "tsmuxer" yardımıyla PS3'e enkode edip MKV leri izlemeye başladım yalnız enkode etmenin vakit alışı filmi 2 ye bölmem zorunluluğu (PS3 ün fat32 desteği olması) alt yazı problemi ve DTS yi çözmemesi WD media yı almamda etken oldu bu gün Vatandan arkadaşa aldırttım herşey hemen hemen yazdıklarınız gibi fakat büyük bir hayal kırıklığına uğradım PS3 tsmuxer ile çevirdiğim mkvlerin görüntü kalitesini WD 2. nesil veremedi nasıl tarif etsem WD deki görüntü mat ve noise li PS3 verdiği görüntü kalitesi daha net ve canlı ürünü tekrar yarın iade edeceğim inşallah Vatan alır (İade alıyorlarmış müşteri memnuniyeti diyorlar birde eklemişler ürün açılmamış olacak diye nasıl müşteri ürünü açıp denemeden memnuniyetini anlayacak?) Media markt de 1. nesil vardı almadım orada 14 gün içinde iade garantisi oluyordu... Bu arada görüntüyü HDMI ile aktarıyorum TV philps 72 ekrran tüplü HDMI 1080i destekli 720p ve divxleri denedim. Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet70 -- 21 Ocak 2010; 21:59:42 >

• Televizyon 72 ekran tüplü ve HD mi?
  • ps3 e özel encode edip divx leri daha sonrada wd media player bunları güzel göstermiyor ne demektir ?

kendi ağzınla söylemişsin,sorun ps3e encode edip media playerda izlemen.. bu kadar insan var binbirtürlü farklı rip izleyen ve sorun yaşamayan.

indirdiğin mkv leri KURCALAMADAN media playerda izle

+

electro world de 21-24 ocak indirimli fiyat 190tl almayı düşünenler için yazayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 22 Ocak 2010; 13:40:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

ps3 e özel encode edip divx leri daha sonrada wd media player bunları güzel göstermiyor ne demektir ?

kendi ağzınla söylemişsin,sorun ps3e encode edip media playerda izlemen.. bu kadar insan var binbirtürlü farklı rip izleyen ve sorun yaşamayan.

indirdiğin mkv leri KURCALAMADAN media playerda izle

+

electro world de 21-24 ocak indirimli fiyat 190tl almayı düşünenler için yazayım

Siz galiba yazdıklarımı tam okumadınız enkode ettiğim MKV ler. PS3 MKV yi desteklemiyor divx leri encode ediyorum diye bişey yazmadım aynı divx filmini PS3 te izlediğimde daha net daha canlı kusursuz fakat wd de görüntü netliği güzel değil mat ve cansız MKV leride tsmuxer ile encode ettiğimde de PS3 te desonuç aynı süper fakat aynı film MKV olarak wd de izlediğimde görüntü kaliesi düşük oluyor. Yazılanlarla ürünü bizzat denemk farklı şeyler ben de wd hayranıydım konuyu buraya açmıştımhttp://www.dwshare.com/f471/western-digital-wd-tv-hd-media-player-23339-2 şimdi bu suğukta Ankaranın ilçesinden kalkıp Vatan-söğütözü ne gideceğim. Sorun yaşamak illaki filimleri takıntılı izlemek değildir siz karşılaştırma yaptınızmıki PS3 le kendinizden emin konuşuyorsun "indirdiğin mkv leri KURCALAMADAN media playerda izle" demişsiniz anladığım kadarıyla ps3 hakkında bilginiz yok.... wd den görüntü kalitesi olarak memnun kalsaydım keşke ürün her önüyle dehşet. Görüntü kalittesi benim için öncelik.

• tamam arkadaşım sen git geri ver ürünü sende kurtul bizde
    3 yıldır ps3 kullanıyorum.
    mkv leri encode ederekte, normal divx lere altyazı ekleyerekte, orjinal bluray film izleyerekte, ps3 media serverdan pc bağlantısı yaparakta yani hemen her türlü yöntem ile ps3 de dizi film vs izledim
    ps3de divx izlemek çok zahmetli olduğundan araştırıp bu ürünü aldım ve kesinlikle ps3 video gösteriminde bu tip ürünlerin yanına yaklaşamaz(orj bluray izleme harici)

yine tekrarlıyorum,KURCALAMADAN MKV LERİ MEDIA PLAYER da izle, eğer yine kalitesi tatmin etmiyorsa ya sendeki cihazda sorun var yada başka bir problem

o kadar kullanan kişi var 1 tek sen çıktın görüntü kalitesinden memnun olmayan, bununda farkındasın herhalde ?
  • Şimdi sözkonusu divx ise ahmet70 söylediğinde haklı olabilir. PS3 upscale performansı yüksek bir cihaz ama WD Tv bu iş için yapılmış bir player değil.

Ama iş HD medya oynatmaya gelince bu değişir tabi. Bende bir PS3 ve WD gen2 kullanıcısı olarak görüntüden yana oyumu kesinlikle WD den yana kullanırım.

Herşeyi bir kenara bırak her film için 2 saat encode süresi uğraşılacak gibi değil bence. Tabi kişisel tercihlerede saygı duymak lazım.

Bu arada TV nin 72 tüplü olmasınıda anlayamadım bir yandan. Bu normal CRT tv değil mi? Yani HD özelliği falan yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Şimdi sözkonusu divx ise ahmet70 söylediğinde haklı olabilir. PS3 upscale performansı yüksek bir cihaz ama WD Tv bu iş için yapılmış bir player değil.

Ama iş HD medya oynatmaya gelince bu değişir tabi. Bende bir PS3 ve WD gen2 kullanıcısı olarak görüntüden yana oyumu kesinlikle WD den yana kullanırım.

Herşeyi bir kenara bırak her film için 2 saat encode süresi uğraşılacak gibi değil bence. Tabi kişisel tercihlerede saygı duymak lazım.

Bu arada TV nin 72 tüplü olmasınıda anlayamadım bir yandan. Bu normal CRT tv değil mi? Yani HD özelliği falan yok değil mi?

Arkadaşım öncelikle uslubunuz ve ilginiz iin teşekkürler. Tvim tüplü fakat philipsin çıkardığı son tüplü tv HDMI girişi mevcut 1080i ye kadar destekliyor Ekran özelliği Pixel Plus, Çift katman ve 100 HZ görüntülerini destkliyor hepsi farklı teknoloji. Ufakllığın oynadığı oyunların görüntü kalitesini normal LCD ler veremiyor LED sözüm yok inşallah ileride alacağım fiyatlar biraz daha düşünce. Burada zaten polemik yapmak için veya ürünü kötüleme niyeti ile forma katılmadım

quote:

Orijinalden alıntı: charnel
    tamam arkadaşım sen git geri ver ürünü sende kurtul bizde
    3 yıldır ps3 kullanıyorum.
    mkv leri encode ederekte, normal divx lere altyazı ekleyerekte, orjinal bluray film izleyerekte, ps3 media serverdan pc bağlantısı yaparakta yani hemen her türlü yöntem ile ps3 de dizi film vs izledim
    ps3de divx izlemek çok zahmetli olduğundan araştırıp bu ürünü aldım ve kesinlikle ps3 video gösteriminde bu tip ürünlerin yanına yaklaşamaz(orj bluray izleme harici)

yine tekrarlıyorum,KURCALAMADAN MKV LERİ MEDIA PLAYER da izle, eğer yine kalitesi tatmin etmiyorsa ya sendeki cihazda sorun var yada başka bir problem

o kadar kullanan kişi var 1 tek sen çıktın görüntü kalitesinden memnun olmayan, bununda farkındasın herhalde ?

Arkadaşım üslubunuza dikkat edin burası kimsenin çiftliği değil herkes üslüp sınırlarını aşmadan görüşlerini dile getirebilir. Ne demek "tamam arkadaşım sen git geri ver ürünü sende kurtul bizde" niye rahatsız oluyorsunuz acaba siz bu ürünün pazarlamasında mı rol alıyorsunuz "Arkadaşlar ürün burada 199 tl..." ps3de divx izlemek çok zahmetli olduğundan bahsetmişiniz ps3 MKV hariç bütün video formatlarını destekliyor ve hiçte zahmetli olmuyor. Zaten şu aşamada PS3 ün mkv yi desteklemesi beklenemez sony zaten bluray çıkartıyor kendi ürününün artırması açısından... tsmuxer bunu PS3 uyumlu hale getiriyor. Encode 7-8 dakika arası sürüyor bunun zahmetli olması konusunda hemfikirim ama benim gördüğüm görüntü kalitelerii gerçekten çok farlklı keşke bariz fark olmasaydı neyse ben konuyu fazla uzatmak istemiyorum dediğim gibi hiç bir ürünü kötüleme niyetim yok kimseylede polemiğe girmeye ...

• öyle şeyler yazıyorsunki sonradan da polemiğe girmeye niyetim yok diyorsun
    7-8dk encode ? ps3 de divx izlemek zahmetsiz ? mkv hariç bütün video formatlarını destekliyor ?
    konuyuda farklı yere çekmek için ürün satışı ile alakam olduğunu ima ediyorsun
    hepsiburada da 250 satılıyor, ew kampanya yapmış 190tl çok uygun fiyat dahada ucuza satılmadı bildiğim kadarıyla,birdaha cevap vermeyeceğim çünkü at gözlüğü ile bakıyorsun olaya
  • @Charnel,

Evet yanlış değil. Philips in böyle bir tv si bende kullandım. Tv crt ve hd ready. Lcd alana kadar bu tvyi kullanıyordum. Tv hem 720p hemde 1080i desteğine sahip. Aynı tür tv den birde samsung un var. Başka markada görmedim ben.

http://forum.donanimhaber.com/m_7646681/tm.htm buradada konusu mevcut.

Kolay gelsin. :)

• Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır bu konuyu düzenli olarak takip ediyorum ve 1 aydır da ürünü her yönüyle kullanıyorum. Çok memnunum. Kesinlikle görüntü, ses ve software kalitesi olarak mükemmel bir alet.

Ufak bir sorum olacak, normalde büyük dosyalarda sorun yaşamazken 3-5 dakikalık video kliplerin bazılarında sorun yaşıyorum. Bazı MKV dosyalarında senkron sorunu yaşıyorum. Stereo çıkıştan bağlantı yapıyorum onunla alakası olababilir mi? Ayrıca bazı AVI'ler ve MOV dosyaları da hiç açılmıyor. Onları da Media Converter kullanarak çevirmeye başladım ama tam olarak formatla ilgili nerede sorun yaşıyorum bilemedim.

Eski konuyu tekrardan gözden geçirirken tecrübeli arkadaşlar bir yorum yaparsa işim çok kolaylaşacak.

Herkese iyi seyirler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.