Şimdi Ara

WD SCORLİP BLUE 320 GB NOTEEBOK HDD 1 YIL GARANTİKİ 2.5 DİSK 80 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dupree

yalandan kim ölmüş.

sen salla dur.
    bu kadar adammı yanlış biliyo yoksa senmi çok biliyon.
    bide öyle konuşurken çemkire çemkire değil saygılı konuş.
    hani diyosun ya burası kimsenin babasının forumu değil.
    e ozaman senin babanın forumuda değil.
    az daha böyle konuşmaya devam edersen ban yiyeceksin.
    hazır ol.
    zaten bu saygısız tavırlarınla mümkünü yok kimse senden bişe almaz.
    sattığın altında olsa.............

ayrıca ilanın yoruma açık.
    yazılanlara katlanacaksın yada saygıyla karşılayacaksın.
    beğenmiyosan bana söyle sana bi forum açsın orda azar çekersin başkalarına.

senmi banlıcan konumdan uzaklaş

• Takip. Pm
    Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana.
    Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz....
    O yüzden siz ne yapın biliyor musunuz ?
    Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğLenin..!...
  • quote:

xLasper
    FİYATIN DÜŞÜK OLMASI URUN SORUNSUZ ANCAK BAD SECTOR VARDIR GARNTILIDIR 1 YIL daha VAR HER HANGI BİR ARIZASI YOK FİZİKSEL ARIZA YOK

AMCA, YAZDIKLARINI OKURKEN NEREDEYSE BEYNİM SU KAYNATACAKTI YAHU...
    "BAD SECTOR VAR, FİZİKSEL ARIZA YOK, ÜSTÜNE ÜSTLÜK GARANTİLİ..."

Orijinalden alıntı: cwsoft

quote:

xLasper
    FİYATIN DÜŞÜK OLMASI URUN SORUNSUZ ANCAK BAD SECTOR VARDIR GARNTILIDIR 1 YIL daha VAR HER HANGI BİR ARIZASI YOK FİZİKSEL ARIZA YOK

AMCA, YAZDIKLARINI OKURKEN NEREDEYSE BEYNİM SU KAYNATACAKTI YAHU...
    "BAD SECTOR VAR, FİZİKSEL ARIZA YOK, ÜSTÜNE ÜSTLÜK GARANTİLİ..."

hastamsınız siz fiziksel arıza yere düşme v.s bad sector yazılımsal boş boş yhorum atmayı bırak urunum bu alan alır almayan almaz mal benım hadi konudan çık

• Yalnız ilginç bir husus;
    "XLasper"'a amca diyen "cwsoft" isimli şahıs tam 60 yaşında :) forumda diğer rumuzları da "messire", "ctetik" ve birkaç tane daha! İki kere kendisiyle yazışmak gibi bir şanssızlık yaşadım, gerçekten hayatınızda bu kadar numune birisini bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izomer

Yalnız ilginç bir husus;
    "XLasper"'a amca diyen "cwsoft" isimli şahıs tam 60 yaşında :) forumda diğer rumuzları da "messire", "ctetik" ve birkaç tane daha! İki kere kendisiyle yazışmak gibi bir şanssızlık yaşadım, gerçekten hayatınızda bu kadar numune birisini bulamazsınız.

yaşı buyukde olsa dalga geçer gibi konuya girmesı hoş değil
    Tedaviye muhtaç diyelim. Adam 60 yaşında, msne ekledi ve "merhaba kardeş" diye konuşmaya başlayınca tevellütünü sorup tanımadığı birisine bu yaşta olmasına rağmen nasıl hitap edeceğini bilmediğini söyledim. Ertesi gün başka bir msn adresi alıp " Cavit abime yamuk yaptın, adresini ver bakayım" gibi çoluk çocuk tehditler savurdu. Ben de "Yaş 60 olmuş ama bu kadar insan tanıdım senin gibisini tanımadım" diyebildim ancak.
  • Vaaaayyyy,
    çete kurulmuş....
    :))))))

Orijinalden alıntı: cwsoft

Vaaaayyyy,
    çete kurulmuş....
    :))))))

Ödeme yapılalı 5 gün olmasına rağmen kargo bekleniyor!!!!!!!!!!!

izah etmıştım 30 tl için bu kadar parlamayın mesele konuştuk halletık sanırım yazamaya gerek yok bugun urun kargolanır

geçmiş olsun birader, bana da bozuk laptop sattı. 3 haftayı geçti para iade edecekmiş. güya ekran kargoda kırıldı, servise verdim anakartın perti çıkmış o da mı kargoda bozuldu? uzak durun beyler bu şahıstan. haram olsun cebine giren paralar.

Orijinalden alıntı: snuffxxx

quote:

geçmiş olsun birader, bana da bozuk laptop sattı. 3 haftayı geçti para iade edecekmiş. güya ekran kargoda kırıldı, servise verdim anakartın perti çıkmış o da mı kargoda bozuldu? uzak durun beyler bu şahıstan. haram olsun cebine giren paralar.

belamısın sen adam kargosu verildi bile 30 tl bad sectorlu hdd sattım merak etme senın gibi kargoda kırılan ekranı almam ben yollasaydın yeter uğraşamam senle
    İlk önce karşımdaki ya 12-13 yaşında ya da kişiliği o yaşa demir atmış. 5 gün geçti, kargoya verdiğini iddia ediyor ama henüz bir gönderi kodu yok ortada. Onu geçtim, ben böyle yüzsüzlük görmedim. Çıkmış, "Ne olmuş beklemişsen, Hepsiburada kaç hafta bekletiyor milleti, beni beklemişsin çok mu?" diye boş boş laflar ediyor. Beyimiz bu hafta boyunca çok meşgul olduğundan!!!! kargoya verememiş, çocuk resmen pişkin ve dolandırıcı; forumda böyleleri nasıl barınıyor o da yöneticilerin sorunu. Allah ana babasına sabır versin ne diyeyim.
  • quote:

@snuffxxx ;
    İlk önce karşımdaki ya 12-13 yaşında ya da kişiliği o yaşa demir atmış. 5 gün geçti, kargoya verdiğini iddia ediyor ama henüz bir gönderi kodu yok ortada. Onu geçtim, ben böyle yüzsüzlük görmedim. Çıkmış, "Ne olmuş beklemişsen, Hepsiburada kaç hafta bekletiyor milleti, beni beklemişsin çok mu?" diye boş boş laflar ediyor. Beyimiz bu hafta boyunca çok meşgul olduğundan!!!! kargoya verememiş, çocuk resmen pişkin ve dolandırıcı; forumda böyleleri nasıl barınıyor o da yöneticilerin sorunu. Allah ana babasına sabır versin ne diyeyim.

kalvye erkeklerı çoğaltıu forumda banane kardeşoım adam aras la mesel anlatsın resımleır istedi 10 fazla resım attık almasaydı sana gelınce kargon yollandı uzatma artık

• quote:

@snuffxxx ;

http://forum.donanimhaber.com/m_54639893/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54639893

bak hoca burda ayrıntılı olarak var. bu forumun suyu çıkmış, yöneticilerin görevi şikayet doğrultusunda mesaj silmek o kadar. temasa geçtim ve uyardım bakın durum bu diye, neymiş şüpheli görmemişler. inşallah başlarına gelir de şüpheli mi değil mi tekrar konuşuruz.

bu arada eleman reşit bile değil, laptopu gönderen başka, tel başka, yok kargoda kırıldı, servise verdim adamlar dedi ki anakart cacık abi bu kargoda olmaz vs vs..dolandırıcı bildiğin. yediği küfürün haddi hesabı yok ama nafile. çıkar bir yerden hocam merak etme kimsenin yanına kar kalmadı, kalmazda. ama takipteyim, tüm ilanlarında belirteceğim önce ürün sonra para diye. adam hdmi girişini sökmüş yahu daha ne diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

quote:

@snuffxxx ;

kalvye erkeklerı çoğaltıu forumda banane kardeşoım adam aras la mesel anlatsın resımleır istedi 10 fazla resım attık almasaydı sana gelınce kargon yollandı uzatma artık

sana artık bir şey demiyorum, o kadar laf yedin insanda biraz gurur olur da bunları yapmaz. ailene yazık birader.

• valla yazık hocam ya, az para değil bak 260 liram gitti, ama değil 260, 10 lira için biri bana laf söyleyecek yerin dibine geçerim. ama insan çiğ süt emmemiş olsun. aman uzak durun!
    Şu çocuğun yazdıklarını okuyorsun ve kaç kişi okuyor. Çocuk "hakkım haram olsun" dedi ya 1 hafta geçmiş, parası ödenmiş ürün bana gelirse bu gönlünden kopmuş oluyor yani. Ne diyeyim, Allah hayırlı evlad nasip etsin, böylesi bizden uzak olsun
  • quote:

@snuffxxx ;
    Şu çocuğun yazdıklarını okuyorsun ve kaç kişi okuyor. Çocuk "hakkım haram olsun" dedi ya 1 hafta geçmiş, parası ödenmiş ürün bana gelirse bu gönlünden kopmuş oluyor yani. Ne diyeyim, Allah hayırlı evlad nasip etsin, böylesi bizden uzak olsun

260tl gitti, adam ne diyor. aynen haram ediyorum, ders oldu hocam bana. malum ingilizce dersi de bedava değil. bundan böyle ürün gelir, para ödenir. bu arkadaş da takibimde, kimsenin canı yanmasın her ilanında belirteceğim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.