Şimdi Ara

500 GB HDD SATILMIŞTIR REFERANS İLANIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    mustafa5493 arkadşma önceden satılan hdd referans ilanıdır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLasper -- 3 Ocak 2012; 18:14:36 >

• Elimde ide 120 gb seagate var bad sector sorunu yok sağlam çalışıyor 7200 rpm barracuda seri düşünürsen eğer 85 tl ye ptt ile kapıda ödemeli olarak gönderebilirim teslimde ödenecek olan toplam tutar ise 95 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 14 Aralık 2011; 11:07:51 >
    REFERANSLARIM:vgulgeç/ shanke/ goofy17/ alitopal/ cengiz_vga/ yaskoo_87/ cakemos/ ShaRLoot/ [ TURİ ]/ menem/ zeus1907/ BeFeD/ By-Crosshair/ Quartamin/ tacettineren/ scerit/ hapymyday/ demircibu/ 1906nedir/ diabloxt/ cavador/ rdvnkaya/ ıeven/ rattler/ ozzzy222/ ozanbaseski/ jakooo23/ ve hatırlayamadığım bir çok insan
    sorunlu alışverişim: gargoylesgezgin-KAMİL KILIÇ (AÇIKCA SAHTEKAR ve DÜZENBAZ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamy

sen yeni olduğun için demekki bunları yazmışın
    senin elindeki ürüne boşver 95 lirayı 50 lira veren çıkmaz

adam sıfır disk satıyo sankı benım amacım kullanmak değil arkadaşlar amacım benbde bazı programlar var evde test tami falan eskı yenı farketmez yeterkı bolca bad sector olsun garantısı olmucak

buı arad pm attım dostum kargon birazdan verilir çok iy paket yaptım öyle böyle değil

eyer hdd sıfır değişirse bi çay içirisin

• bayılıyom bole tekliflere ya onceden herkesin tuttugu kendıneydı takım olarak , fairplay vardı simdi herkes tutturabıldıgıne satıyo takımını :D

doktoooooorrrr bu ne? insan yicek bunu insannn... diye bi replik geldi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 14 Aralık 2011; 11:18:18 >

Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...(Hz.Mevlana)
  • eyvallah
    REFERANSLARIM:vgulgeç/ shanke/ goofy17/ alitopal/ cengiz_vga/ yaskoo_87/ cakemos/ ShaRLoot/ [ TURİ ]/ menem/ zeus1907/ BeFeD/ By-Crosshair/ Quartamin/ tacettineren/ scerit/ hapymyday/ demircibu/ 1906nedir/ diabloxt/ cavador/ rdvnkaya/ ıeven/ rattler/ ozzzy222/ ozanbaseski/ jakooo23/ ve hatırlayamadığım bir çok insan
    sorunlu alışverişim: gargoylesgezgin-KAMİL KILIÇ (AÇIKCA SAHTEKAR ve DÜZENBAZ)
  • 95 liraya 120 gb ya sizin mal altın yada ben bedava verıyorum 500 gb hdd 85 tl sattım garantılı bad sectorsuz

fiyatlarda firmaları geçti bu forum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.