Şimdi Ara

Pikatel Combomax Adsl Modem + 8 PORT ETHERNET SWITCH 40 TL KARGO BANA AİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ELİMDE TERTEMİZ Pikatel Combomax KABLOLU MODEM VE 8 PORT İNCA SWİTCH MEVCUT ÜRÜNLERİN ADAPTORLERİ İÇERİĞİ TAM FİYAT OLARAK MODEM 25 TL SWİTCH 15 TL

KARGO BANA AİT
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLasper -- 21 Ağustos 2011; 16:57:08 >

• Modem cok saglamdir aylarca download yaptim tik demedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

ELİMDE TERTEMİZ Pikatel Combomax KABLOLU MODEM VE 8 PORT İNCA SWİTCH MEVCUT ÜRÜNLERİN ADAPTORLERİ İÇERİĞİ TAM FİYAT OLARAK MODEM 25 TL SWİTCH 15 TL

KARGO BANA AİT

XLASPER son durum ne ?? kargoladın mı benim cihazı??????? nocnoc ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

quote:

KARGO BANA AİT

senden sonra ne cihazlar yollamadı o, tam dolandırıcı çıktı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

quote:

KARGO BANA AİT

senden sonra ne cihazlar yollamadı o, tam dolandırıcı çıktı!

OHA O MESELE HALLOLDUDA

BİRADER SANA NE YOLLAMADIM BEN YZIK URUNU İADE ALIIRM DEDİĞİM HALDE LAF ATIYOSUN BANA SENDEN BAŞKA BİRİNIN SORUNLU ALIŞVERİŞİMİ SÖYLE

ULA EKRAN KARTI SATTIK ADAM BOZUK DEDI YERINE Bİ TANE DAHA YOLLADIK KARGOSUNU ÖDEDIK BUMUY İNSANLARK BU FORUMDA BİTTİ ALIŞVERİŞ

KIME NE YOLLAMÖADIM SÖYLE BAKALIM SANA URUN YOLLADIM KARGO SUÇU BEN NAPIM ANCAK ALIRIM DEDIM YETERKI SENIN LAFLARIN KURTULAYIM 1 2 JHAFTA BULACAM PARAYI LEPTOPU ALICAM KIMIN SUÇUYSA ALALHIN DAN BULSUIN

• ben şizofren tanısını direk koyarım sana, yaptıkların yazdıkların direk buna işaret. sorunlu bir çocukluk geçiriyorsun. allah kurtarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben şizofren tanısını direk koyarım sana, yaptıkların yazdıkların direk buna işaret. sorunlu bir çocukluk geçiriyorsun. allah kurtarsın.

kımseyle uğraşamam birader urunu geri vermek istemıyorsun heralde ? onca yazı yazdık takmıyorsan bende takmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ben şizofren tanısını direk koyarım sana, yaptıkların yazdıkların direk buna işaret. sorunlu bir çocukluk geçiriyorsun. allah kurtarsın.

kımseyle uğraşamam birader urunu geri vermek istemıyorsun heralde ? onca yazı yazdık takmıyorsan bende takmıyorum

ücreti yollarsın iade ederim
  • quote:

quote:

quote:

ücreti yollarsın iade ederim

YAHU BUHUN YUZ KERE YAZDIM SANA YOLLARIM PARANIO DIYE NE DIYE TAKMIYORSUN BENI HELE cagrimir DİYE BİRİ VAR HERKESIN AVUKATI ALLAH HASTALIĞINA ŞİFA VERSIN EVLADIM OLSA KAPIYA KOYARIM

1 2 HAFTA SÜRMEZ BEN ALICAM URUNU KAPAT MESELEYİ UATMA YOLLADIĞM GUN LEPTOPUMU YOLLA GERİ KIMINDE SUÇU VARSA ALLAHA HAVALE ETTİM

ÇOK UZATTINIZ YETER SIKILDIM FORUMDAN ALILVEİRŞ BİTTİ GET VARKEN BURDA SURUNMEYELIM

• bana gönderecegi cihazda sorun çıkınca paramı gönder dedim.
    aldım paramı xlasper dan. havale yaptı bugün hesabıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 12 Ocak 2012; 14:33:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.