Şimdi Ara

WD My Book Essential 3 TB - USB 3.0 Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu cihazdan aldım daha yeni ancak şöyle bir sorunum var; laptop'ın usb 3.0 girişinden bağlayınca cihazı herangi bir kopyalama işlemi yapmaya çalıştığım anda bir dakika bile geçmeden cihaz ile bağlantı kesiliyor.

    Usb 2.0 girişinden bağlanyınca ise herangi bir sorun olmuyor. Ama dediğim gibi cihazı usb 3.0 olarak kullanamıyorum. Bu neden oluyordur acaba? Bunun dışında Seagate 3 TB cihazımda var o da usb 3.0 onda böyle bir problem yaşamadım hiç.



  • Hocam bendede wd 1 tb my passport vardi. Kopayalarken degilde arada bi gidiyodu baglanti.daha sonra hic gormemeye basladi. Sonra servise goturdum degistirdiler.umarim garantisi vardir hocam.Yada umarim benim yasadigim problem degildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aldım garantisi varda böyle değiştirme işleriyle uğraşmamak için sorayım dedim ya..

    Baya bir şey kopyalamak zorunda kaldım diske çünkü şimdi tekrar onu bi yere boşaltmam lazım servise vermem için.
  • Aynı sorun 3 hafta once vatan dan aldıgım hdd de meydana geldi yabancı forumlarda kısa kablo ile sorunu cozen ler varmıs denedım olmadı maalesef 2tb yedegı nereye atıcam belli değil boyle bır savmalık olamaz ılk defa wd aldım elımde patladı resmen Seagate ten sasmamak lazım....
  • gigabyte anakartlarda sorun yasadıgını belırttı vatan dakı arkadas uyumsuzluk mevcut fakat bununla kalmıyor aynı zamanda wd usb3.0 larında donma tamamen kpma sorunu var avrupadakı cogu wd 3 tb degısım yapılmıs tr de logosoftunda sayemde haberı oldu sorundan 3tb usb 3 lerde sorun yasıyan herkes servıse bunu bıldırerek deısım alabılır arkadaslar bılgınıze bırdaha wd mı kesınlıkle hayır!!!!!
  • ALLAH belasını versin bu harddiskin 4 ayda kendi kendine bozuldu bütün arşivim yok oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.