Şimdi Ara

WD MY BOOK BOARD ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bundan 2 ay önce vatanbilgisayardan WD MYBOOK WDBAAU0020HBK-EESN 2tb bir harddisk aldım. Lanet olsunki daha doğru düzgün bilgisayara takmadan bozuldu. Servise gönderdim(logosoft), aradığımda harddiskimde board arızası olduğunu ve paramı iade ediceklerini söylediler. Ben bu aleti yaklaşık 190-200tl 'ye aldım ki şuan fiatı 270lerde. Harddiskimin içindeki veriler olmasa sorun değil ama lanet olsun böyle adamın çıldırası geliyor içindekiler gidince! Bozuk hdd mi geri istesem bu arızayı tamir edebilirmiyim veya ettirebilirmiyim? internette bunun tamir olduğunu okudum ne kadar doğru bilmiyorum, ayrıca servisinde %100 doğru söylediğini bilemiyoruz.

    Harddiskim elektrik alıyor, power düğmesi yanıyordu ama bilgisayarda hiçbir kıpırtı olmuyordu taktığımızda. Aygıt tanınamadı, aygıt bulundu vs tarzında hiçbirşey göstermiyordu. Yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim. Paylaş:



  • Firma yetkilileri ile görüşün üzerindeki verilerin bir şekilde başka bir ortama alabilirler mi ? Belki yardımcı olabilirler ama çok umutlanmayın.
    Paranızı alın ve başka marka daha iyi bir HDD alın. Verileri bir şekilde tekrar bulma imkanınız varsa uğraşmaya değmez.
  • sorunum devam etmekte tamir yapan bi yer varsa garantisinide bozdurabilirim.
  • abi benim harddiskte de aynı sorun var izmir de bunu yapan bir yer biliyormusunuz biliyorsanaız lütfen bana yazın ister msn den ( boran_1234567@hotmail.com ) ister burdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.