Şimdi Ara

Wd live hub ve eagret r6a 2 var ama istediğime yetmiyor tavsiye lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su isi tam bilen biri lütfen bir YArdim etsin

1.xbmc laptopla zor afislemesi film bilgileri kötü geliyor

2. Wd live hub afislemesi iyi fakat icine dosya atmak ağ üzerinden yavaş

3. Eagret afislemesi yok modlu yazılımlarda var fakat İngilizce

4. Jamj kurmakta kullanmakta işkence

5. xbmc yi apple tv ye kursam çok güzel oluyor fakat 720p nin ötesi yok

Yani dostlar Wd live tarzı afisleme yapıp tr bilgi getiren icine bilgi atmak İcin USB disk takılan bir player yok mu

pophorn dune nasıl söylediklerim olurmu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 22 Şubat 2012; 22:44:40 >

• En profesyonel afisleme Dune HD playerlerde.
    Zira yadis kullanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

En profesyonel afisleme Dune HD playerlerde.
    Zira yadis kullanıyorlar

yadis film bilgilerini türkçemi alıyor ve kaynağı neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

En profesyonel afisleme Dune HD playerlerde.
    Zira yadis kullanıyorlar

yadis film bilgilerini türkçemi alıyor ve kaynağı neresi

Evet türkçe alıyor ve kaynağı IMDB olması gerekiyor.

Bknz =>http://forum.donanimhaber.com/m_47963676/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 23 Şubat 2012; 9:59:05 >
  • Apple tv ile xbmc kullanan varmi

Bunu alıp xbmc yüklesem nasıl olur
  • afişleme konusunda yadis ve zappitit var.. ben zappiti yi çok karışık bulduğum için yadsie yönelmiştim. gerçekten harika bir program ve sürekli olarak yeniliklerle güncelleniyor. tavsiye ederim..

@popcornhour; imdb yi değil TMDB diye bir siteyi kullanıyor. çok bilinmeyen ekstrem filmler olmadıkça tüm açıklamaları Türkçe yapıyor. yapmadığı takdirde ise manuel değiştirme imkanınız oluyor istediğiniz gibi yapabilirisniz. sadece bu yadis uygulaması için dune cihazı alan ya da bekleyen kullanıcılar var forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

afişleme konusunda yadis ve zappitit var.. ben zappiti yi çok karışık bulduğum için yadsie yönelmiştim. gerçekten harika bir program ve sürekli olarak yeniliklerle güncelleniyor. tavsiye ederim..

@popcornhour; imdb yi değil TMDB diye bir siteyi kullanıyor. çok bilinmeyen ekstrem filmler olmadıkça tüm açıklamaları Türkçe yapıyor. yapmadığı takdirde ise manuel değiştirme imkanınız oluyor istediğiniz gibi yapabilirisniz. sadece bu yadis uygulaması için dune cihazı alan ya da bekleyen kullanıcılar var forumda

XBMC GİBİ ODA AYNI SİTEYİ KULLANIYOR DOĞRU xbmc TÜRKÇE AFİŞLEME YAPIYOR demekki aynısı fakat şunu denemeyi düşünüyorum apple tv 2 + xmbc yükleyicem bakalım sonuç ne olacak ya tam istediğim gibi bir şey olacak yada hüsranla sonuçlanıcam giden 250 tl de cabası olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum senin tam olarak ne istediğini anlayamadım. wdtv live hub bu işe 10 numara zaten yapıyor TMDB üzerinden daha ne olsun. yakın zamana kadar insanlar ne eziyetler çekiyorddu hd playerlara içerik bilgilerini yüklemek için.

HUB ister manuel ister otomatik bu işi yapıyor. 10 filmde 1-2 tanesi ingilizce oluyor. onuda sen XML dosyasının içine girerek kendin türkçe olrak değiştirebiliyorsun. kasmaya gerek yok bu konuda hub alın olay bitsin nacizane tavsiyem budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Dostum senin tam olarak ne istediğini anlayamadım. wdtv live hub bu işe 10 numara zaten yapıyor TMDB üzerinden daha ne olsun. yakın zamana kadar insanlar ne eziyetler çekiyorddu hd playerlara içerik bilgilerini yüklemek için.

HUB ister manuel ister otomatik bu işi yapıyor. 10 filmde 1-2 tanesi ingilizce oluyor. onuda sen XML dosyasının içine girerek kendin türkçe olrak değiştirebiliyorsun. kasmaya gerek yok bu konuda hub alın olay bitsin nacizane tavsiyem budur.

Ustat benim ki hobi Wd live hub var çok güzel zaten şimdi Apple tv xbmc de var o da iyi fakat şimdi appletv satıcam mac mini alıp xbmc kurcam ki en iyi sistem de bu olur galiba live hub kral onun yeri ap ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Dostum senin tam olarak ne istediğini anlayamadım. wdtv live hub bu işe 10 numara zaten yapıyor TMDB üzerinden daha ne olsun. yakın zamana kadar insanlar ne eziyetler çekiyorddu hd playerlara içerik bilgilerini yüklemek için.

Ustat benim ki hobi Wd live hub var çok güzel zaten şimdi Apple tv xbmc de var o da iyi fakat şimdi appletv satıcam mac mini alıp xbmc kurcam ki en iyi sistem de bu olur galiba live hub kral onun yeri ap ayrı

ok anlaşıldı kolay gelsin dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.